Mikor, , kell, , elindulnia kisfiamnak?
Minden gyerek más és más. az átlagot nem tudom, de ha gond lenne, akkor a védőnő, gyerekorvos már mondta volna.
Most jobb az úgy neked, ha megírom, hogy nem töltötte be a 11 hónapot a fiam, amikor egyedül elindult?
18 hónapos korig nem baj, ha nem indul el, utána már szakemberhez kell fordulni.
Off: "most kezdi engedni csak,hogy vezessem" - ne vezetgesd! Azzal nem segítesz, sőt akár áthatsz is!
Ha már így jár, vegyél neki egy járássegítőt! Az én fiamnak is az tett jót, és én sem vezetgetem, ha csak nem csimpaszkodik rám. ha belegondolsz te is furán jársz ha a két kezed felemeled, az egyensúly a fontos, amit meg kell tanulniuk.
A járássegítő nálunk abszolút bevált, 8 hós három hetes volt a fiam, amikor felállt, most 13 hónapos és 10-én megtette az első lépéseit.
Nem vagytok elkésve, nem késtetek le semmiről, de a vezetgetést tényleg ne eröltesd. Viszont azt kipróbálhatod, hogy ha megáll egyedül a gyerkőcöd, akkor tényleg csak a gyerkőcnek karnyújtásnyira guggolj le elé és csald magadhoz, hogy lássa, közel vagy, mászni nem érdemes, akkor a lépés lesz a leglogikusabb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!