Szerintetek hülyeség 1 éves szülinapra két külön tortát?
Verdás tortája lesz,meg gondoltam,hogy lehetne még 1 amit én sütök,széttrancsírozni.Vagy inkább kapjon erre a célra 1 szeletet a verdásból?
Írjatok,kíváncsi vagyok ki hogy oldotta meg!
Ésszel írogass már "tökéletes anyuka"!
Na akkor mégis csak nekem lett igazam, mert én nem sértettelek meg "bunkó" kifejezéssel.
Ha nem tudnál olvasni én is csak tanakodtam rajta h legyen e trancsír torta.A másik meg az h én ismerem a fiam,tudom h milyen szeleburdi.A szüleimet meg szádra ne vedd még egyszer,én se teszem ezt a tieiddel.
Esküszöm,mikor kiírtam a kérdést megfordult a fejemben,h alá írom zárójelbe h a bunkó stílust mellőzzük.Nem tettem mert én naiv gondoltam,h ááá ezért miért lennének bunkók.De tévedtem!Ide is ide tévedt a nap BUNKÓJA!
Nem baj,már jelentettelek,úgyhogy mostmár a moderátorok elintézik,én nem foglalkozok veled,nevetséges vagy.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:08
Igazi labdát is kapott.
Hú úgy látszik kérdező, itt irigykednek ha más gyerek több tortát kap mint az övék kapott...
Nem tudom én sem, hogy miért baj az egyeseknek, hogy más a véleménye a többieknek, minek jár ide az, aki nem véleményt mond, hanem a sajátját akarja a többiekre ráeröltetni?????, - én vagyok a cicás kerek tortás anyuka, akinek a kisgyermeke igenis örömmel turkált az első tortában, amit kapott, mert az igenis elsősorban a gyermekemé volt, és csak másodsorban az enyém, vagy a rokonoké-vendégeké, hiszen neki csináltattuk sok szeretettel a cukrászdában -
u.i. nálunk is 4 torta volt, egy a cukiból, és egyet kaptunk ajándékba a cukrászdától, mert itt ez a szokás, egy az anyósomtól és egy a szüleimtől, de ezt már le se mertem írni.
nagyon megtudnak sértődni néhány anyukák.
Azzal nincs is semmi baj,ha a gyerek olyan "fajta" hogy szivesen trancsíroz,nyúlkák,stb. Akkor csináltassanak ha akarnak neki külön tortát. De amikor az anyuka csak "szerepeltetni " akarja gyerekét a vendégek előtt (pedig tudja,hogy ő nem szereti magát összekenni) azt már hülyeségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!