Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hülyeség 1 éves...

Szerintetek hülyeség 1 éves szülinapra két külön tortát?

Figyelt kérdés

Verdás tortája lesz,meg gondoltam,hogy lehetne még 1 amit én sütök,széttrancsírozni.Vagy inkább kapjon erre a célra 1 szeletet a verdásból?

Írjatok,kíváncsi vagyok ki hogy oldotta meg!

2011. szept. 14. 17:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
nem támadtam le a kérdezőt,és nem is neki szólt.oda írtam,hogy mire gondolok pontosan..!
2011. szept. 15. 15:47
 22/28 A kérdező kommentje:

Ésszel írogass már "tökéletes anyuka"!

Na akkor mégis csak nekem lett igazam, mert én nem sértettelek meg "bunkó" kifejezéssel.

Ha nem tudnál olvasni én is csak tanakodtam rajta h legyen e trancsír torta.A másik meg az h én ismerem a fiam,tudom h milyen szeleburdi.A szüleimet meg szádra ne vedd még egyszer,én se teszem ezt a tieiddel.

Esküszöm,mikor kiírtam a kérdést megfordult a fejemben,h alá írom zárójelbe h a bunkó stílust mellőzzük.Nem tettem mert én naiv gondoltam,h ááá ezért miért lennének bunkók.De tévedtem!Ide is ide tévedt a nap BUNKÓJA!

Nem baj,már jelentettelek,úgyhogy mostmár a moderátorok elintézik,én nem foglalkozok veled,nevetséges vagy.

2011. szept. 15. 16:04
 23/28 anonim ***** válasza:
57%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:08

Igazi labdát is kapott.

Hú úgy látszik kérdező, itt irigykednek ha más gyerek több tortát kap mint az övék kapott...

2011. szept. 15. 19:30
 24/28 anonim ***** válasza:
64%
nem irigykedünk,csak felesleges...
2011. szept. 15. 20:12
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom én sem, hogy miért baj az egyeseknek, hogy más a véleménye a többieknek, minek jár ide az, aki nem véleményt mond, hanem a sajátját akarja a többiekre ráeröltetni?????, - én vagyok a cicás kerek tortás anyuka, akinek a kisgyermeke igenis örömmel turkált az első tortában, amit kapott, mert az igenis elsősorban a gyermekemé volt, és csak másodsorban az enyém, vagy a rokonoké-vendégeké, hiszen neki csináltattuk sok szeretettel a cukrászdában -

u.i. nálunk is 4 torta volt, egy a cukiból, és egyet kaptunk ajándékba a cukrászdától, mert itt ez a szokás, egy az anyósomtól és egy a szüleimtől, de ezt már le se mertem írni.

2011. szept. 15. 21:35
 26/28 A kérdező kommentje:
örülök,h vannak még két lábbal a földön járó anyukák is :)
2011. szept. 15. 21:44
 27/28 anonim ***** válasza:
77%

nagyon megtudnak sértődni néhány anyukák.

Azzal nincs is semmi baj,ha a gyerek olyan "fajta" hogy szivesen trancsíroz,nyúlkák,stb. Akkor csináltassanak ha akarnak neki külön tortát. De amikor az anyuka csak "szerepeltetni " akarja gyerekét a vendégek előtt (pedig tudja,hogy ő nem szereti magát összekenni) azt már hülyeségnek tartom.

2011. szept. 16. 12:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Miért lenne felesleges ha egyszer megesszük mert imádjuk, és sok a vendég? Nálunk is ez a szokás, és imádjuk ezt a szokást...:P
2011. szept. 16. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!