Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hülyeség 1 éves...

Szerintetek hülyeség 1 éves szülinapra két külön tortát?

Figyelt kérdés

Verdás tortája lesz,meg gondoltam,hogy lehetne még 1 amit én sütök,széttrancsírozni.Vagy inkább kapjon erre a célra 1 szeletet a verdásból?

Írjatok,kíváncsi vagyok ki hogy oldotta meg!

2011. szept. 14. 17:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%

Ja, anyósomék dugdosták az orra elé, a gyerek meg nem értette miért, és én mondtam nekik, hogy ne dugdossák, nem fog belenyúlni és nem is szabad neki.

Neki is volt épp olyan vidám szülinapja mint bármely más kisgyereknek aki a tortát marcangolta, szimplán én felesleges dolognak tartom, egy szokás, ami valahogy elterjedt.

2011. szept. 15. 13:41
 12/28 A kérdező kommentje:
tökéletes anyuka megjelent.....
2011. szept. 15. 13:59
 13/28 anonim ***** válasza:

Szia, mi úgy oldottuk meg, hogy a torta alsó szintje egy "sima" marcipánnal bevont kerek torta volt és az "emelet" volt rajta a cica. Így a cicát kicsinálta, - és rohadtul nem érdekelt, hogy a vendégeknek tetszik-e vagy sem, mert a torta a gyerekemé volt és csak másodlagosan a vendégeké - aztán amikor végzett a cicát leszedtem róla a kereket meg felszeltük. Az a helyzet, hogy a cica ugye élénk volt, ezért ha trancsírtortát csináltatsz az is kicsit legyen színesebb, hogy az is hívogassa a babát.

Egyébként ezt családja válogatja, vannak tényleg olyan finnyásak, akik nem nyúlnának hozzá, ha más gyereke belenyúlt, és akkor kell a trancsitorta, a mi rokonságunk ezt letolta, hála istennek, sőt kértek a macskából is utána, a megmaradt részeket fel is szeltem :-)

2011. szept. 15. 14:13
 14/28 anonim ***** válasza:

Azért én elképzeltem, hogy ott ül egy kisgyerek, hívogatja a szép torta, ami az ő boldogságára lett - elvileg - csináltatva és még csak hozzá sem érhet....

- előző vagyok -

Isten éltesse a gyerkőcödet sokáig, azt elfelejtettem írni :-)

2011. szept. 15. 14:14
 15/28 anonim ***** válasza:
54%
MOndjuk nem értem mióta finnyás az, aki nem engedi a gyerekét ételben túrni könyékig? De vannak családok, akiknél az a normális, azt hiszik attól lesz okos és boldog egy gyerek ha szétugrál egy többezres tortát. Ez is egy nevelés, de te kérdező tökéletesnek hiszed magad magad is, hiszen azt hiszed a gyereknek az lesz a király ha könyékig kajában matatva lesz csak vidám születésnap. Ehhez is gratulálok, ügyes anyuka vagy. És még hozzá tahó is, ehhez meg a te szüleidnek gratulálok.
2011. szept. 15. 14:17
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
egyébként én sem értem miért gondolják néhányan,hogy "muszáj" minden gyereknek szét trancsírozni a tortát.most arra gondolok amikor szinte kényszeríti a gyerekét,hogy nyúljon bele. az enyémnek nem tiltottam meg,de már 1évesen is utálta ha összekente valamivel a kezét..!
2011. szept. 15. 14:27
 17/28 anonim ***** válasza:

Miért lenne hülyeség. Enyémnek 5 volt. :P

Kettőt én vettem, egyet a nagyi sütött, egyet a nővérem, egyet a bátyámék. De nem nagyzási mániából, hanem mi eleve sokan vagyunk ha ünnepelünk és 4-5 félét is szokunk sütni, mert imádjuk a sütiket. Gyerkőceinknek mindig viszünk tortát, mert ők annak örülnek jobban nem az ajándéknak.

Két focilabdás volt a picikémnek és olyan boldog volt mikor meglátta, rögtön elakarta dobni. Imádja a labdákat.

De amúgy egyik gyerekem sem szokta szétrancsirozni a tortáját, max. lenyalogatnak a krémből, ennyi.

2011. szept. 15. 14:55
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
akkor lehet,hogy mégis jobban örült volna egy igazi labdának..
2011. szept. 15. 15:08
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
én 1 tortát sütök, és 1 szeletet amit a tányérra kap azzal azt csinál amit akar :D
2011. szept. 15. 15:37
 20/28 anonim ***** válasza:
nem értem miért kell letámadni azért valakit mert feltett egy kérdést. az én fiamnak is most lesz a szulinapja. 2 tortája leesz, ha akarja szétt trancsirozza ha nem akkor nem. ennyi. gondolom a kérdezo sem fogja eroszakolni a trancsirozást.
2011. szept. 15. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!