Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is fogzik így babája?...

Másnak is fogzik így babája? Kislányom 14 hónapos 6 foga van alól 2 felül 4! Már 4 hónapja nem jött újabb foga!

Figyelt kérdés
Mikor várhatom az újabb fogacskát? Most a szemfogát látom puposnak!
2009. ápr. 23. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Az én fiamnak 11 hónapos korában jött ki felől négy,alól két foga.Most 18 hónapos,és alól jött ki egy foga.Így neki még csk hét foga van összesen.A doki azt mondta ne aggódjak.Hallottam már azt is,hogyí minél később jön ki,annál később kezd majd el romlani.Nem tudom van e valóság alapja,de ha igen,az csak jó.
2009. ápr. 23. 12:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor megnyugodtam már azt hittem vitaminhiánya van! Akkor várok türelmessen tovább!
2009. ápr. 24. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk először az alsó kettő jött ki elől, 8 hónapos volt.

Utána hónapokig semmi! Értsd úgy, hogy legközelebb 12 hónaposan jött neki, de akkor egyszerre a felső első 4.

Eltelt 2 hónap és jött az egyik alsó második fog. Utána 2 héttel később jött a másik oldalon a 2. fog.

Most 15 hósan pedig fent jön az egyik leghátsó foga...

2009. jún. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!