Kislányom 9,5 hónapos, és még nem mászik.3 hónapja kúszik,1 hónapja feláll. Szerintetek?
ne aggódj! ő tudja, minek mikor van itt az ideje!
én lányom is hasonlóan csinálta: 8 hósan mászott, kúszott, 9 hósan állt föl, kapszkodva lépegetett, csak 11 hósan ült direkt. (előtte ő is csak lehuppant a popójára, akkor úgy maradt.)
Nekem kisfiam 9 hónapos múlt szintén és ő 2 napja mászik.
Mondjuk ő már kiül magától egy hónapja és fel is áll, ahogy a te babád is.
Már én is kezdtem aggódni, mert semmi jelét nem láttam annak hogy sikerülne összehoznia a kúszásból, aztán egyszer csak hirtelen megindult. Az első pár mozdulat még bizonytalan volt, de látni lehetett a kis arcán, hogy tetszik neki és rájött hogyan kell. Na eddig se volt unalmas pillanat mellette de két napja nincs megállás!:-)
Türelem, szerintem nálatok és ez lesz hamarosan!
Ne kell még másznia. Nincs semmi probléma. Az én fiam vagy 4 hónapig hintáztatta magát, már a kúszás előtt is, és kúszni is csak 10 hónapos kora körül kezdett, kommandós tartásban. Utána nem sokára, 3-4 hét múlva, már mászott, de járni csak 13-14 hósan kezdett, hiába tudott már állni.
Persze, van olyan baba, itt olvastam, aki már 6 hónaposan jár, 8 hósan mondatokban beszél és persze szobatiszta, de hidd el, nem ez az általános! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!