Tejpép pro és kontra?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy sokan adnak a babának például uzsira tejpépet. Kisfiam tápszeres, kb 4 hete kezdtük a kóstoltatást, most már eszik almát, barackot, répát. Szereti őket. A védőnéni szerint ne adjak neki tejpépet, inkább maradjuk a gyümölcs, zöldség, tápszer variációknál. Szerintetek érdemes adni tejpépet, s ha igen, milyet? 5,5 hónapos a babám.2011. szept. 14. 13:24
1/5 anonim válasza:
nem adtam tejpépet a babámnak, rizspépet és sinlacot evett, nagyon szerette
2/5 anonim válasza:
Èn adok neki uzsira. Imàdja. Elôször vaníliàs natùr grízt vettem majd vaníliàs tejberizspèpet. Van benne vitamin ès termèszetesen elôfordulò cukor, de csak olyan dolgok ami jò egy picinek.
3/5 anonim válasza:
A tejpép jó átmenet a tápszer és a kanalas étkezések közt, mert hasonló az íz, így könnyebb megszokni a kanalazást. Tejalapú, tehát annak a babának nagyon jó, aki nem szívesen issza a tápszert, nem kap anyatejet, stb. Ugyanúgy vitaminokkal és ásv. anyagokkal van tele, mint a tápszer. A kisfiam tápszeres, hetente egy-két alkalommal kap tejpépet, de én ebédre adom, gyümölccsel lehet dúsítani! Nagyon szereti. Ha majd kiváltjuk az uzsonnát, akkor sűrűbben fog kapni. Kínáld meg a babádat, s ha szívesen eszi, adhatod akár ebédre is, de valóban nem érdemes miatta háttérbe szorítani a főzeléket!
4/5 anonim válasza:
Az én kislányom meg se ette a tejpépet.
5/5 anonim válasza:
Megpróbálhatjátok, de az enyém sem ette meg.
Sajnos a tejbegríz sem ízlik neki. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!