Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem ajànljà...

Miért nem ajànljàk a répàt mondjuk az elsö zöldségnek a babànak? Mit okozhat?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem értem miért ne adhatnàm elsönek.Szerintem tele van vitaminnal és bitos izlik is neki.De hàt nem tudom, mindig azt olvasom itt"Ne azzal kezd" meg hogy "Nem jo neki".De miért?és mikor màr almàt eszik, akkor mondjuk adhatom neki délutàn uzsira és délbe a répàt pl. egy nap?Köszönöm a segitséget!Elnézést a sok kérdésért!Szép napot mindenkinek!
2009. ápr. 23. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze,hogy adhatsz neki almát,répát. Én 4 hós kora óta napi szintem adtam neki répát,imádta!Semmi gond nincs vele szerintem.
2009. ápr. 23. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
2. zöldség volt, amit bevezettem a krumpli után és semmi gond nem volt vele. Max annyi, hogy az én lányom nem igazán szereti, ezért a már kóstoltakkal kell mixelnem, hogy megegye (krumpli, alma)
2009. ápr. 23. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem okoz gondot ahogy írták, nálunk olyan szorulása lett, hogy azóta sem merem adni-7.5 hónapos
2009. ápr. 23. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek fogja a hasát, de nálunk se volt semmi gond, én is az elsők közt vezettem be. Szerintem nyugodtan add neki, úgyis meglátod, hogy reagál, ha megfogja a hasát, akkor keverd valamivel.
2009. ápr. 23. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a doki 2 hónapos korától mondta, hogy nyugodtan kóstoltassam meg velea répát minden kaja előtt. Most, 4 hós a bébim, semmi baja, és még egy egész almát is elcsámcsog egy nap alatt. Nekem pont a krumplit mondták, hogy az legyen az utolsó amit elkezdek neki enni adni.
2009. ápr. 23. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem meg azért , mert mint általában a gyökérzöldségekenek, magas lehet a nitrit-nitrát tartalma
2009. ápr. 23. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én répával kezdtem és semmi baja és azóta is szereti.
2009. ápr. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!