Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan készíti a főzelékeke...

Ki hogyan készíti a főzelékeket például almaszószt csirkemellel?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne, mert hogy lehet azt olyan simára pépesíteni, mint az üvegest?
2009. ápr. 22. 21:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert amit én eddig csináltam az nem ízlett úgy neki mint az üveges :(
2009. ápr. 22. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Megpárolom az almát+a csirkemellet aztán turmix!
2009. ápr. 22. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én már nem bajlódok itthon semmivel. Az üveges egyszerűbb, és tényleg jobban ízlik neki, mint amit én kotyvasztok.
2009. ápr. 22. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán mert hozzá szokott az üvegeshez!Szerintem azért nem árt ha otthon"kotyvasztasz" neki!Szerintem ez tök jó dolgo...legalábbis én élvezem!Egész életében akkor üvegese kajscikat fog enni míg fel nem nő?????Hááát nem tudom...én is adok üvegest de csak gyümiket,a főzelékeket magam gyártom,de csak olyat minek szezonja van,bár a cukkinit azt tényleg üvegeset adok:)és lám megeszi....
2009. ápr. 22. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Köszi, de egyelőre marad az üveges. A gyerek még pici, 4,5 hónapos, nagyon kicsi adagokat eszik, egyelőre nálunk még "gazdaságtalan" itthon gyártani neki.
2009. ápr. 22. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyusz fagyasszad le:)Én is azt csinálom,csinálok eleget aztán ami megmarad azt lefagyazstom!De persze nem szeretnék bele szólni,tényleg,csak 1 tipp esetleg:)

Szép estét!

2009. ápr. 22. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 100-120 g- okat is csináltam neki, szerintem lehet gazdaságos az itthoni kutyulás is, hisz az üvegben 190 g van, ha nem eszi meg, akkor holnap eszi annak a maradékát? Szerintem meg annak gazdaságos az üveges, akinek a bébije egy alkalomra benyomja... Nem?
2009. ápr. 22. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Krumpli akkor már nem is kell a szósz mellé?? Csak az alma és a csirke? Ez igy is tápláló, elég ebédre? Én ilyet még nem adtam, de holnap csinálok! Szóval no krumpli?
2009. ápr. 22. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Almaszósz csirkével, ahogy Pannám szereti:

Meg szoktam sütni az almát fóliában a sütőben, mert így sokkal édeskésebb (félbevágva, kicsumázva, de héjával együtt, amit aztán lehúzok).

amíg sül, elkészítem a húst: kb ujjpercnyi darabokra vágom, így hamar átpuhul pároláskor, vagy ha kevés olajon futtatom.

ha mindkettő kész, akkor megy a turmixgépbe (800 watt, mindent visz)

2009. ápr. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!