Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír szinte sikítva 12...

Miért sír szinte sikítva 12 hetes kisfiam? Kézbe még van, hogy nevet is és hirtelen rákezd sírni.

Figyelt kérdés
próbálom szopiztatni de nem kell neki jobban sír.eddig 2 3 óránként szopizott most 4óra telt el de neki sem áll hanem sír.tejem az van.lábát nem rántja fel a hasa sem fájhat.tegnap fél órát csinálta ezt ma 1 órát.már kezd berekedni a sírástól,meg köhög közbe.
2009. ápr. 22. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Pedig szerintem a hasa...
2009. ápr. 22. 20:22
 2/13 A kérdező kommentje:
most eltelt 5óra kb fél órája alszik de nem evett.ha fájna a hasa akkor aludna?vagy belefáradt és tényleg a pocija?és az nem baj ha ennyi idő elmúlt evés nélkül.az éjjelt át szokta aludni.
2009. ápr. 22. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia!Próbáld tornáztatni a lábát fel de se nem gyengén se túl erősen.Meg simogasd a hasát.Ha simogatod neki és jobban sír akkor biztos hogy a hasa.
2009. ápr. 22. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Az én kisfiam sem húzta a lábát amikor fájt a pocija,hanem inkább feszítette magát. Próbáld ki az Infacolt,nekünk bevált.
2009. ápr. 22. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Sajnos a probléma nálunk is jelen van. Én azt tapasztaltam, hogy evés után max 1-2 órán belül jelntkezik ez a keserves sírás. A furcsa az, hogy NEM MINDÍG! Szerintem is a hasa fájhat, de igazából csak az akkor nyugszik meg, ha ölben van. Az orvosom szerint viszont lehet hogy a frontokat érzi... kitartást és sok türelmet kívánok.

2009. ápr. 22. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
lehet a foga is!!
2009. ápr. 22. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha orditt akkor hasa fáj.Nem tudom görcsöltél e már,de az sem mindig van.Erös görcs,enyhül,szünik.Majd ujra kezdi.Közben a dokit is kerezsd meg!Nem mindegyik baba ad jelet a hasfájásra.Vannak ártalmatlan cseppek,én a szeleknél is adok.
2009. ápr. 22. 20:54
 8/13 A kérdező kommentje:
sab simplexet használtunk de egy ideje már nincs panasz.lehet megint fáj neki?nem volt akkor sem olyan vészesen hasfájós.
2009. ápr. 22. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:
szopi után kb 1órával kezdte.puha volt a pocija.
2009. ápr. 22. 21:12
 10/13 anonim ***** válasza:
próbáld ki az espumizánt, nálunk csak az vált be. 1 hós kórtól igenis lehet adni. nálunk ugyanez volt a baj.
2009. ápr. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!