Mi volt az első szó, amit a babátok kimondott és mennyi idős korában?
20:13-vagyok! Az én kisfiam annyira apás, hogy a délutáni alvás után, csak az "apa" nevet hajtogatja! Alig várja, hogy megjöjjön az apukája a munkából! Ha meglátja, szinte kiugrik a kezemből, az apukája nyakába. Onnan viszont nem lehet elvenni sem, mert vagy 30 percig csak az apukáján lóg. Este apáé, ilyenkor a két kis pasi együtt játszik. Szeretik egymás nagyon. Apa nevét nagyon szereti mondogatni.:) Persze férjem olvad. Anya sehol sincs,gondolom azért, mert számára ez természetes, hogy én minidig vele vagyok, és én csak a sikításaiból megértem, hogy mire van szüksége.. néha mintha mondana valami ahhoz hasonlót, de ez még csak véletlen lehet, mert nem ismételi meg többet.
De már feláll úgy 8 hós kora óta. most 9 hós, kapaszkodva megy, ha fogom a kezét lépked. kb egy hete kezdett el négykézláb menni, mert eddig hason tepert csak.Ma volt ez első olyan alkalom, hogy elengedte a kanapé szélét, apa felé fordult, és 2 lépést megtett, majd megragadta az apukája karját, nehogy elessen!:) Hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek! Még csak most született, és már lassan visszadumál!:)
Apropó, a csajozásos mutatvány megér egy szót. Képed a mostani tini lányok után még a babakocsiból is utánuk fordulni (legközelebb megérem, hogy utánuk is fütyül), hogy szinte kiesik a babakocsiból! Minap épp egy lány futott el előttünk, aki kisvártatva megállt előttünk, és nyújtó, tornázó gyakorlatokat végzett. (lehajolt meg egyebek). Ez a fiamnak annyira tetszett, hogy hangos kacagásban tört ki, sikongatott, meg miegymás...Dúúúrva, én meg csak égtem, mikor elhaladtam a csaj mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!