Mikor és mi volt az első szó amit kimondott a babátok?
6 hónapos volt,amikor először mondta,hogy baba,ez mindig tetszett neki így sokat hatogattuk és ő is mondta,de ez sztem nem tudatos volt csak utánzás
az első tudatos olyan 10 hónaposan mondta hogy nem-nem
és 1 évesen a kutyánk nevét
9,5 hónaposan mondta kisfiam azt, hogy NEM, és DE. Onnan gondolom, hogy tudatos volt, hogy mindig jó helyen, jókor mondta, ha én adtam neki valamilyen utasítást, akkor arra rávágta, hogy nem, ha azt mondtam neki valamire, hogy nem, arra rávágta, hogy de. :)
Aztán 10 hónaposan jött a VA-VA (kutya), BABA, TE-TE (tente), és BÁ (Apa).
Most 21 hónapos, már felesel, mondatokban beszél, és állítom, hogy a fenekén veszi a levegőt, mert két percre nem hallgat el... :))
Én már nem vagyok kisbaba, de leírnám, hogy mi volt az első szavam: kedvencem.
Ugyanis elelvás előtt Anyukám mindig énekelte nekem a "Fülesmackó mond most néktek szép meséket gyerekek..." kezdetű dalt, és egyszer énekli, hogy "...lekonyuló nagy fülemről kaptam én a nevemet...", majd én megszólalok: "...kedvencem..." - aztán csend, és engedtem Anyumnak hogy folytassa tovább! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!