5 hónaposan megy a kisbabám bölcsibe. Hogyan ment a beszoktatás? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm a sok rosszindulatot, esküszöm a Naplóba vihetném a fórum kérdésemet.....Ha az lenne a téma, milyenek a rosszindulatú anyukák. Ezt azoknak zenem akik elítéltek, megítéltek, és korántsem a kérdésre válaszoltak.
Azok akiknek átment a kérdés, az üzenet, azoknak nagyon köszönöm.
És most felfedem az egész történetet, és aki elítélt az bizony gondolkozzon el DE NAGYON !!!!!!
Én egy volt állami gondozott vagyok, 1,5 hónapos voltam, amikor elhagytak a szüleim, az utcáról vitt be egy idegen egy csecsemő otthonba, ott nevelkedtem 16 hónapos koromig,soha nem tudtam meg milyen volt a vérszerinti anyukám, hogy miért nem kellettem neki....
16 hónaposan egy házaspár feladta a gazdagságát és a 2 vérszerinti gyereke mellé befogadott engem ,és még hat államigondozott kisgyereket, és szeretetben nőttünk fel.
Én vagyok 26 éves, a szüleim, akik nem a vérszerintiek, ma 72 évesek...nem tudnak segíteni már nekünk, hanem mi segítünk, és probáljuk azt a sok szeretetet visszaadni amit kaptunk....
A párom édesanyja meghalt rákban 20 évvel ezelőtt....az édesapja agyvérzét kapott....erről ennyit....
Mi a kislányunknak IGENIS indent megakartunk adni, a párom Lakáshitele azonban lassan az utcára visz bennünket....SZÓ szerint, és iogen választhattam, avgy visszamegyek dolgozni, vagy elveszítem a legnagyobb kincsemet a kislányomat....és nem!!!!!!!!aki nem tudja milyen ha elhagyták, ha azért különböztetik meg engatívan amiről nem tehet, mert elhagyták kisbabként, az nem ítéljen meg senkit....
Nekem utálnom kéne az egész emberiséget, annyi fájdalom ért, és nem utálom, hanem segítem őket mai napig, mert azt gondolom a gyűlölet, a rossz indulat, az elítélés nem vezet sehova....
Én a gyermekemet a legnagyobb szeretetben nevelem, és ez így is marad....
És sajnálom azokat akik rossz indulatuak.. mert sajnálom őket!!!!
Köszönöm azokat, akiknek ki sem kellett fejtenem a véleményemet,mert 2 mondatból megértették, nem hogy rossz anya vagyok, hanem egy anya aki küzdd azért, hogy a múlt ne ismételje meg magát.....
Egy anya aki 13 éves kora óta dolgozik......
Sok erőt és kitartást kívánok neked és boldogságot a gyermekedhez! Remélem szerencsétek lesz a bölcsivel és szerető kezek közé kerül a babátok!
tegnap 14.22
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Sok sikert, erőt és kitartást kívánok nektek!!!
Az emberi rossz indaulatnak nincsen határa, ezt most megtapasztalhattam.....eléggé sajnálom. ma törlöm is magam innen...
A munkakerülésről pedig annyit, hogy aki nem szeret dolgozni, az nem megy vissza dolgozni....és csak hogy tudd kedves kedves ember, egyetem mellett, nappali egyetem mellett volt 5 munkahelyem.....ennyit arról, hogy nem szeretek dolgozni és azért szültem....
kívánom neked, hogy ne csak rossz indulat vezéreljen az életed során...
Hogy te mekkora egy f@sszopó sz@r szemét gusztustalan vagy KEDVES utolsó válaszoló......PFFFF.
Kitartást kívánok még egyszer, mondom, "lesz ez még így se" ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!