Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket csinál 6 és fél hós...

Miket csinál 6 és fél hós babátok?

Figyelt kérdés
mozgás, miket játszik, mi köti le, hogy fog, mi érdekli
2009. ápr. 22. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam is 6,5 hós. Ő kicsit késön fordult meg, már majdnem 6 hós volt. Igy még csak hasra fordul, vissza sajnos még nem tud. Egyébként nagyon eleven baba, sokat használja a kezét, már 4 hós korában megfogta a kisebb játékait. A kedvenc játéka egy piros szinü plüss csörgő kutyus,amit egyik kézben tart a másikkal meg ütögeti, ezzel legalább fél órát elvan. Rengeteget sikongat,nyujtogatja a nyelvét, belekapaszkodik a hajamba és sokat huncutkodik. Hirtelen ennyi jut eszembe. A tiéd miket csinál?
2009. ápr. 22. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom hétfőn lesz 6 hónapos. Forog hátról hasra és vissza, imád hason lenni. Kb 1 hónapja állt térdre, hintázott eddig, most pedig pár napja 5-6 "lépésnyit" mászik a kitűzött "CÉL" felé, ami leginkább a lábujjam :) Kiságyban, illetve ahol megtud támaszkodni felhúzza magát térdre és úgy nézelődik. Ülni viszont egyáltalán nem tud, ha tornázunk és felsegítem, eldől előre. Sajnos jelenleg egy játék sem köti le huzamosabban, a haladás a mindene... Viszont mindezekért cserébe valami botrányosan rosszul eszik, nagyon keveset :( Kicsinek született (2360), most 5,8 kg.
2009. ápr. 22. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:

szia. az enyém öt és fél hósan kezdett rendszeresen hasról hátra forogni, rá egy hétre négykézláb hintázni, majd rá egy hétre hátról hasra is forogni.

Ő is fog mindent, szájába veszi, ütöget vele, az asztalról pakol (ha az ölemben ül), szereti a kukucs játékot, mindent meg akar fogni. Épp tegnap vettem észre, hogy már elengedi az egyik játékot, ha meg akarja fogni a másik játékot.

2009. ápr. 22. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:

azt nehezen értem meg, hogy erre a kérdésre, hogy lehet nem hasznos választ adni

boldog babázást nektek, csajok!

2009. ápr. 22. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam is 6,5 hós.

Ő rendesen forog hátról-hasra és vissza is. És a kitűzött célt is így közelíti meg. Négykézláb hintázik, és tegnap óta sokszor már csak egy kezén támaszkodik ilyenkor.

A kedvenc játéka egy könyv. Harmónika szerűen nyílik, kb 6-7 kemény lapból áll. Tiszta színes. Ezt imádja nézegetni, lapozgatja, ütögeti és sokszor evvel üt más játékot. Gyönyörűen fog és tart tárgyakat. Szereti még, ha az asztalnál ülünk ledobálni a játékot. Felveszem neki, 1 perc múlva újból lent van. Látom rajta, hogy nem véltetlenül, hanem direkt csinálja.

Ja, még egy. Legalább 10 percig elmélyülten nézegeti a zokniját. Persze miután letépte a lábáról.

2009. ápr. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!