Miért rángatja a fejét a 8 hónapos babám? Tapasztalt ár valaki ilyet, elég ijesztő számomra!
Z!!!!!!!!
Heimpál kórházba voltunk neurológusnál Mózes Juditnál ő mondta hogy ez előfordul babáknál, csak én is azért pánikolok mert rengetek kisbaba van nálunk és sem láttam még ezt senkinél!!!!!
Tudunk priviben írni egymásnak?? Gabi
Z!!OKÉ!
Gabi
Z, nem kaptam email-t sajnos!!!!
pillangocska24@freemail.hu
Gabi
Gabi! Írtam Neked a másik (talán mai) kérdésedhez is!
Tényleg ne aggódj, el fog múlni!
Az én lányom is csinálta, először talán 3-4 hónaposan, szopizás közben. Aztán később az etetőszékben is.
De aztán ez elmaradt, nem is csinálta többet.
A doki is mondta nektek, hogy van ilyen, úgyhogy ne stresszeld magad fölöslegesen! :)
Sziasztok! Én is érdeklődni szeretnék, mi volt az oka a babáitok furi mozgásának? Elmúlt-e? (Bár jó régi a kérdés, hátha emlékeztek)
Az én kislányom hasonlóképp csinál, kizárólag a bal oldalára, mintha a vállát a bal arcához húzná, ill. fordítva.
Sziasztok! Igaz már jó régi poszt, de nálunk most aktuális. És még az is stimmel hogy 8 hónapos, az etetőszék is. Holnap megyünk a gyerekorvoshoz, utána valamikor neurológus.
Kíváncsi lennék tényleg elmúlt e. Nagyon ijesztően néz ki. Ráadásul kb. 3 hete leesett magasabb helyről, úgyhogy nyugodt éppen nem vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!