Miért rángatja a fejét a 8 hónapos babám? Tapasztalt ár valaki ilyet, elég ijesztő számomra!
Az én 11 hónapos babám 2 dologból csinálja: Játékból ingatja jobbra-balra, saját maga szórakoztatására.Láttam egy családi videót, ahol talán másfél éves lehettem, ugyanezt csináltam a videón, szóval nem aggaszt.:))
És amikor rázza, akkor tiltakozik.Ezt akkor csinálja, ha valami veszélyes dolgot csinál magára nézve, és fogom és elviszem a "tetthelyről".Teljesen ártalmatlan dolog! Nála játék és hisztis tiltakozás része, de máshogy néz ki a kettő.Ne gondoljatok semmi rosszra!
Sajna nem játékból csinálja mert, akaratlan mozgásnak látom!!!!!!!!
Első írónak: nálatok ez milyen mozgás, mert nálunk olyan minta megcsuklana a feje!!
Szia!
Nekem 9 hónapos a fiam és egy enyhe fülgyulladása van, mikor ez kiderült rá 1-2 napra vettem észre, hogy olyan mintha valahova hátra akarna nézni, de félúton visszafordítja a fejé és másik irányba fordul, olyan mintha megrázná, de lassítva. Ettől olyan a mozgása mintha valami olcsó horrorfilmbe lenne, én a fülgyulladásra fogom, majd ha kikezeltük neki és utána is csinálja akkor megmutatjuk a dokinéninek. Esetleg nézesd meg a fülét.
Elsőnek, nálunk is ez a helyzet olyasmi rángás mint amit leírtál, először nálunk is az etetésnél kezdődőt de csak ritkán, de most bár mindegy mit csinál elő jön neki!!!!!!!
Azt mondják kinövik, ha tudsz irj priviben hogy mit mondott a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!