Kisfiam sebe nem tud begyógyulni. Nem tudok vele mit csinálni?
Hasonló problémánk volt korábban! Vérzett a seb, de nem tudott behegedni mert a kisfiam folyton hajlítgatta a kezét stb...
Bevittük a kórházba hogy tegyenek rá valami tartósat amit nem tud leszedni! Semmi gond nem volt belőle, megcsinálták...
Vegyél a patikában gézt és Peha-haft rugalmas rögzítőpólyát =(ebből akkora darabot tudsz vágni amekkora körbeéri a kis karját, és az a nagy előnye hogy egymáshoz tapad ennek a kötözőnek a két vége, mégsem ragtapasz)
Nekem mindig van itthon mert a lányom ezzel engedi bekötözni, ragtapasszal sosem mert húzza a bőrét.
Ez viszont sima kötés mégis a helyén marad, a seb pedig begyógyul.
van egy fehér színű bőrbarát tapasz amit tekercsben lehet kapni jól tapad és légáteresztő ezt használják a kórházak is
kicsi gézlap betadin h nem fertőződjön el (ha nem tudd gyógyulni akkor bizony nagyobb az esélye) és rá egy nagyobb mindenhol túllógó tapasz 1-2 napig nem is kel levenni viszont ne érje víz
a fiam szabdalta fel a kezét most nyáron és ezt javasolta a doki
2. vagyok.
Amit a 3. írt, na arról írtam pont én is! Ezt kórházakban is használják, bár csak a jobbakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!