14 hónapos a fiam. Szerintetek télre hóba milyen overált vegyek? Egyberészest vagy kantárosat külön kabáttal?
én is az egybe részest részesítem előnyben
2 gyerekes anyuka
Nekem 18 hónapos volt tavaly télen, mikor már overál kellett. Két részeset vettünk, kabáttal, nagyon praktikus volt. A kabátot már csak akkor kellett ráadnom, mikor már indultunk ki az ajtón. A kantáros nacijába (sínadrág) meg elszaladgált, amíg magamra vettem én is azt a rengeteg ruhát.
A másik előnye, hogy még idén is jó lesz rá! Ugyan is 86-os volt tavaly télen a mérete, de a 86-os egyberészes overálok már kicsik voltak rá, feszesek, meg túl babásak. Így vettünk 92-es sínacit meg kabátot. Alját felhajtottuk a nacinak, mivel alul még gumis is volt, nem ment be így sem a hó, meg a kabátnak is az ujját, szintén alsó rétege passzolt a kis csuklójára, így ott sem ment be a hideg, sem a hó. Az, hogy jó hosszú volt a kabát, a popsijáig, csak előny volt, sokat esett a nagy hóban, de egyszer sem ázott át.
Szóval én ezt tapasztaltam, nekünk ez nagyon bevált.
13:38 vagyok
Ja, igen, csak olyan kabátot és nadrágot szabad venni, aminek az alja pluszban gumis, így nem csúszik fel egyik sem! Érdemes jó minőséget venni belőlük, kimondottan sí overált és sí kabátot, azokkal biztos nem lesz ilyen gond! Mi tavaly a C&A-ban vettük a kettőt, a naci volt 6 ezer, a kabát szintén. De mind kettő minőségi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!