Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tippek egy "kezdő" kismamának?

Tippek egy "kezdő" kismamának?

Figyelt kérdés
ha megszületik, hányszor kell ennie egy nap és csak tejet, tápszert? Pelenkázás hányszor? Egyéb fontos tudnivalók? Tudatos nevelést, de hogyan? ha sír? Melyik sírás mit jelent? Mindenre kíváncsi vagyok, mert sajnos nem sok mindent tudok, és lassan születni fog...
2011. szept. 12. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Emlékszem én annyira zavarban voltam hogy elfelejtettem megetetni :D szegénykémet! Igenis fontos, hogy kapj megfelelő tanácsot és nagyon jól tetted,hogy itt kérdezel! Először valóban sokat alszanak a kicsik, viszont 3 óránként etetned kell őket, és éjszaka is fel kell kelni hozzá! Az én kicsim 3 hónapos koráig kelt éjszaka és utána már végigaludta az éjszakát. Ez egyébként babáktól függ! Igen pelenkázni elég sűrűn kell minden evés után, ahogy már írták előttem is! Viszont jó ha veszel cumit, ha síros lesz a kicsid, akkor jól jön, mi nem vettünk és meg is szenvedtük az első 3-4 napot mire rávettem magamat,hogy vegyek cumit:) ha eléri a 3 vagy a 4 hónapos kort már többet tudsz vele foglalkozni olyan szinten, hogy egy csörgőt adsz a kezébe vagy énekelsz neki....Igen nagy felelősség egy életért felelni, főleg ha nincs segítség az embernek saját tapasztalatból mondom, de viszont egy olyan boldogságot ad amit az életbe senki nem tud adni! szülés után valóban fogsz kapni egy tanácsadó füzetet abban sok hasznos információt találsz! Nem szabad soha általánosítani, mindig figyeld babád reakcióit. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
2011. szept. 12. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

eleinte nálunk is alvás volt 2 szopi közt folyamatosan.

aztán valamikor 2 hónap körül meg már nagyon érdekelte minden mozgás, zene, zaj.

nálunk játékok közül az elejétől kezdve a zenélő körforgó tette a legtöbbet. eleinte csak a dallam volt a megnyugtató babám számára, sokszor éjjel is hallgattuk, amikor nem tudott visszaaludni. aztán később kis figurák tetszettek neki, sokat beszélt hozzájuk, később meg a forgás nyűgözte le. kb.fél évig ez volt a kedvenc. nem is gondoltam, hogy ez ennyire jó ajándék!

2011. szept. 12. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Mindig törlik a válaszomat még ha hasznos is volt...
2011. szept. 13. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha másokat cseszgetsz, akkor ne csodálkozz!
2011. szept. 13. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Na de amikor hasznosat írok??
2011. szept. 14. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!