Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van a Jana babavízzel?

Mi van a Jana babavízzel?

Figyelt kérdés

Egy hete feldobta ezt a témát egy anyuka azóta sem érkezett választ.

Sokan örülnénk ha írna erről. Egyáltalán van igazság alapja a dolognak??

Köszönöm!

2009. ápr. 22. 16:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

17:27-nek:

A mostani HIPP termékeket is érinti ez? Nagyon sok ismerősöm veszi, bevallom én is vettem belőle egy-két üveg főzit és gyümölcsöt. Hihetetlen hogy ilyen létezik, a Népszabadság megírta, de a média pl.: a TV miért nem foglalkozott ezzel a témával? hisz a gyerekünkről van szó ami a legfontosabb!

2009. ápr. 22. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem mostani a cikk. Már megváltoztatták a gyártási technológiát, úgy tudom (a cikkben is benne volt)! Nagy presztízsveszteség lenne! Na mondjuk akkor az is volt! A cikk idézésével arra szerettem volna mutatni, hogy mennyi mindent nem tudunk vagy csak későn derül ki! De nem verték akkor sem nagydobra azt, hogy a gyerekeinket veszélyeztették!!! Örlődtem, hogy mit adjak a gyerekemnek! Magam termelek (megtehetem, kert van) és főzök, az talán megbízhatóbb! Már én is kételkedek a rendszerben! Pedig a babámnak meg szeretnék adni mindent, de a kevesebb néha több!!!

Üdv

2009. ápr. 22. 18:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Értem!

Köszönöm szépen.

Szia.

2009. ápr. 22. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A hipped cikk és balhé jó pár éves és igen nagy dobra volt verve néhány éve, csak valószínűleg akkor még innen sokakat nem érintett. Én emlékszem rá, mert volt a családban pici gyerek és éppen ezeket ette...
2009. ápr. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!