Hogyan lehet egy kisbaba 4 honaposan 4,6 kg?
Lehet hogy ez olyasmi,mint az egyik ismerősöm 1 éves gyereke 7 kiló,nagyon rossz evő,vizsgálatok sora volt már,és nem találtak semmit.
Valamiért lehet ez a baba is így nem hízik,bár azt a részét meg akkor nem értem,hogy sír,mert éhes.
Nem, nem. Most olvastam ott van a 2. oldalon a kerdes "negy honapos a kislanyom, es csak 4,6 kg. Keves a tejem, es nem fogadja el a cumisuvege..."
Azt irta a kerdezo, hogy ordit a gyerek mint egy sakal!!!!
A gyerek olyan ehes lehet, hogy az nem igaz.
De nem olyan regen halt meg egy kisbaba, mert halalra eheztettek.
Nem ertem, hogy hol van a vedono es a gyerekorvos, komolyan. Ez az anya nem tudja taplalni a gyereket, lehet hogy tapra nincs penze, vagy en nem tudom, de most megulte a gyomromat a dolog nagyon.
Igen, utolso a te babad nagy sullyal is szuletett eleve, igy nagy baba, igen.
Annak idejen nalunk is 1 kg-t hizott a babam az elso honapokban, anyatejes volt. 3 kg-val szuletett, es amikor hazamentunk a korhazbol 2850 g volt a sulya. De szepen hizott az anyatejtol.
Viszont a kerdesre, hogyan lehet ez a 4 honapos baba 4,6 kg meg nem nagyon irtatok, mert elkepzelhetetlen, igaz???
14.02-es vagyok,így már értem,én nem olvastam a kérdést,csak amit Te írtál.
Biztos hogy akkor nagy bajok vannak:-(
Nem tudom mi lehet,nem fogad el vajon tápszert sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!