Van más is, akinek nagyon válogatós a párja? Problémát okoz ez a gyerek étkeztetésénél?
15.34, ezt mintha én írtam volna. :D
És igen, a másnapi kajából kizárólag a bolognait hajlandó megenni. Semmi mást.
Hát csajok!Minden tisztelet a tietek.Én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben..eddig nem is gondolkodtam rajta.
Egyébként azért írok, mert sok válaszban megakadt a szemem azon, hogy nem eszik meg a másnapi kaját a férjek.De könyörgöm, pl én a gulyás levest, bablevest, rántott húst ...stb, kifejezetten másnap szeretem.Addigra érnek össze az ízei..na mindegy bocsi az offért, de ezt muszáj volt leírnom.. :)
Kitartást nektek.Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyereknek kiegyensúlyozott étrendje legyen, és ezt jó ha a pasik is felfogják!!
Az én párom is azt mondta hogyha megszokja hogy apa mást eszik akkor késöbb is így lesz.Csakhogy ez nem jött be mert most 4 éves és kiváncsi apa miért nem azt eszik amit mi.
A választ mindig rásozom.Hálistennek kezd rájönni hogy mindenből ennie kell egy kicsit hogy a lányzó ne legyen olyan mint ő.Ugyanis a kislányunk 4 teljes napig csak azt ette amit apa és párom kijelentette hogy ezt rosz nézni ezért inkább megeszi ő is csak a gyerek egyen rendesen.
Az én pasim is ilyen idegölő!!!
Semmi nem jó neki, amit főzök. Amikor meg nem főzök, akkor az a baja, hogy miért nincs kaja. Erre én mindig azt válaszolom, hogy azért, mert azt főztem, amit kértél: semmit.
A babánk még csak 3 hós, és sokszor kedvem sincs állandóan az apuka ízléseinek megfelelő kaját készíteni, mert fáradt vagyok az éjjeli kelésektől, és nem akarok egész nap a konyhában állni.
Nekem NAGYON ELEGEM VAN ebből!
Remélem a kicsi fiúnk nem fogja eltanulni tőle!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Szió, ezt én írtam ki, azóta sem lett jobb,de legalább a fujjolást abbahagyta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!