Másnak is megváltozott a férje, miután megszületett a baba?
A 9:16-os olyan szépen leírta, hogy adtam neki pontot.Szeretnék én is ilyen türelmes lenni.Gratula!
Csak az a borzasztó hogy mindig a fáradt nőnek kell meghunyászkodnia!
Ja, az, hogy féltékeny a picire, nem hinném. Előtte sem vitte túlzásba a közeledést, most meg annyira sem. Ha én közeledek akkor is hárít. Amúgy soha nem ez volt a meghatározója a kapcsolatunknak, ez egyikünket sem érdekelt igazán, ez csak másodlagos dolog. Most meg főleg, hogy már hárman vagyunk.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat, csak irigykedni tudok másokra, akiken tényleg látszik a boldogság, harmónia a csalában. Nálunk sajnos szinte már csak látszat. Még jó, hogy a kicsimnek át tudom adni azt a sok szeretetet, törődést, ami bennem van.
Sok boldogságot mindenkinek és kitartást, türelmet, aki hasonló helyezetben van velem.
9:16-os
Hát akkor a férjeink nagyon egyformák lehetnek. Mi is 10 éve vagyunk együtt. Az én férjemmel sem lehet beszélni,mert ugye mindig nekik van igazuk. Én a 10 év alatt rengeteget nyeltem, inkább szó nélkül tűrtem, mert tudom,hogy milyen a természete. Soha nem vesztem vele össze semmin, inkább én is a női logikám elővettem és próbáltam az ő szemszögéből megközelíteni a dolgokat és rávezetni dolgokra. Akkor már csak azt kell megvárnom, hogy nagyobb legyen a kisfiam, talán akkor már ő is jobban kiveszi a részét a nevelésben.
Pontozzatok le nyugodtan, de akinek ilyen gondja van, az sajna rosszul választott párt magának.
Egy párkapcsolatnak nem arról kell szólnia, hogy alárendelem magam a férjem irreális elvárásainak, jó-vagy rosszkedvének.Az egyensúly a lényeg, annyit adok-kapok, amennyit a másik is ad-kap, és ennek természetesnek kell lenni, nem görcsölések, erőlködések árán.Olyan meg a világon nincs, hogy majd egyéves korában szeretem a gyerekemet, én már otthagytam volna a fenébe, ekkora parasztot!Bocsi, csak felmérgeltem magam.
Amúgy egyéves gyerekkel sokkal többet kell foglalkozni, mint egy pár hónapossal, sokkal jobban igényli a jelenlétedet, játékot, na majd akkor mit fog csinálni apuka????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!