Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 13 hónapos babát hány...

A 13 hónapos babát hány fokban fürdetitek? Neki is kötelezö a 23 fok? Kevés a 21 fok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ahol te fürdessz az neki is jó. Ha nem libabőrös, akkor jó. Kérdezd meg, fázik-e?
2009. ápr. 22. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom még csak 8 hónapos, de már hónapok óta nincs 23 fok a lakásban még fürdetéskor se. Eleve izzadós, nem bírja a meleget. Szerintem egyáltalán nincs olyan, hogy kötelező hőmérséklet. Minden baba ahhoz szokik, hozzá, amilyen a lakásban van... Egyáltalán nem kevés a 21 fok még fürdéshez sem.
2009. ápr. 22. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig kézmeleg vizben fürdetem, sosem mértem a hőmérsékletét. Beledugod az alkarodat és ha kellemes, akkor jó lesz.
2009. ápr. 22. 08:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Látszik mennyire álmos vagyok még:)Az előző válasz irója vagyok. Ezért volt furcsa a 21 fokos víz:D Bocsika:) De amúgy én a fürdőszobában fürdetek, ha nincs meleg, akkor forró zuhannyal bemelegitem és jöhet a gyerek:)
2009. ápr. 22. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam négy hónapos, de már nálunk sincs túl meleg fürdéskor. Egyszer volt 23 fok fürdéskor, de utána nem tudott elaludni, melege volt, azóta 21.5 fok van fürdéskor.
2009. ápr. 22. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Látszik mennyire álmos vagyok még:)Az előző válasz irója vagyok. Ezért volt furcsa a 21 fokos víz:D Bocsika:) De amúgy én a fürdőszobában fürdetek, ha nincs meleg, akkor forró zuhannyal bemelegitem és jöhet a gyerek:)
2009. ápr. 22. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam négy hónapos, de már nálunk sincs túl meleg fürdéskor. Egyszer volt 23 fok fürdéskor, de utána nem tudott elaludni, melege volt, azóta 21.5 fok van fürdéskor.
2009. ápr. 22. 08:07
 8/8 A kérdező kommentje:
8:02-es na azért! Én megfagynék a 21 fokos vizben! Semmi baj,mindenki tévedhet.
2009. ápr. 22. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!