Mi lesz így az evéssel? 1 hete nincs elég tejcim....sajna.(méregetésből tudom) Mindegyik tápszert kipróbáltuk,minden cumifajtát megvettem.
Eddig cicizett szinte óránként( 2 ciciből), így evett is valamennyit, de nem sírt h éhes. Kitartóan várta h legyen.
Ma este már 2 ciciből sem tudott enni, "vergődött" kínjában szegény drágám. Csináltam tápit de nem kellett neki pedig evett vna , láthatóan éhes volt.
Vizzel próbáltam ...abból is 2 korty és kiköpte.
NAgy nehezen elaludt....persze cicivel a szájában.
Azóta újra próbált enni.....sikertelenül....inkább elaludt megint, mert elfáradt a szopizásban. Egy hét alatt nem hízott semmit.
Mit fog így enni a kislányom?
Volt hasonló helyzetben valaki?
3 hósak vagyunk
Kérlek segítsetek!
szia!
most tettem fel egy ilyen kérdést a szoptatás topikban.
én is kétségbe vagyok esve, mert az én gyerekem sem akar üvegből enni..2 napja bömbölök, mert sajnálom..
de egyszerüen a menstruáció miatt ugy lecsökkent a tejem, hogy 50perc alatt tud szopizni 40mlert.mit tegyek?
Igen, nekem is már 2 szer jött meg 3 hónap alatt, az lehetett a gond.
Nekem kanállal sem fogadja el a tápszert....
nekem most jött meg 3.szor.
már voltam nőgyógyásznál is, gyógyszert irt, mégis megjött(tegnap irattam másikat)
tegnap este is 40milit evett, ma hajnalban is a tápszerből,félek ,kiszárad.
nagyon kivagyok...
nekem is most jött meg 3.szor.irattam a nőgyógyásszal fog.gátlót, mégis megjött.(tegnap irattam másikat)
ittam a laktoherbet, szedem a more milket,mégis nagyon lecsökkent..
a tápszer, sőt a nagy küszködéssel lefejt tejcsi sem kell üvegből, csak tartja a szájában.
én is ki vagyok:(
Lányok,próbáltátok kicsit hígabbra a tejpépet?Bár látom csak 3hónapos a baba....akkor ez kilőve.De barátnőmtől tudom,hogy türelmesnek kell lenni,meg kell tanulniuk üvegből inni/enni.Próbálkozzatok,éhen nem fog halni.Előbb utóbb rájön a technikára.
Kitartás
Mellesleg nekem is hígabb vagy kevesebb a tejem ha épp menstruálok :-(
..és mit csinált a doki, amikor 2hósan elvitted?légyszi, ird meg!!!!
akkor már ne is tegyem cicire, ne próbálkozzak?:(
Velünk is ez történt. Én mindig ülve szoptattam a térdemre raktam egy párnát és úgy rá a babát így szopizott és csak ebben a pozicióban hajlandó elfogadni a cumisüveget. És így nem is fulldoklik mert nem ömlik a szájába hanem szívnia kell mint a mellből.
11 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!