Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz így az evéssel? 1...

Mi lesz így az evéssel? 1 hete nincs elég tejcim....sajna.(méregetésből tudom) Mindegyik tápszert kipróbáltuk,minden cumifajtát megvettem.

Figyelt kérdés

Eddig cicizett szinte óránként( 2 ciciből), így evett is valamennyit, de nem sírt h éhes. Kitartóan várta h legyen.

Ma este már 2 ciciből sem tudott enni, "vergődött" kínjában szegény drágám. Csináltam tápit de nem kellett neki pedig evett vna , láthatóan éhes volt.

Vizzel próbáltam ...abból is 2 korty és kiköpte.

NAgy nehezen elaludt....persze cicivel a szájában.

Azóta újra próbált enni.....sikertelenül....inkább elaludt megint, mert elfáradt a szopizásban. Egy hét alatt nem hízott semmit.

Mit fog így enni a kislányom?

Volt hasonló helyzetben valaki?

3 hósak vagyunk

Kérlek segítsetek!

2009. ápr. 22. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

szia!

most tettem fel egy ilyen kérdést a szoptatás topikban.

én is kétségbe vagyok esve, mert az én gyerekem sem akar üvegből enni..2 napja bömbölök, mert sajnálom..

de egyszerüen a menstruáció miatt ugy lecsökkent a tejem, hogy 50perc alatt tud szopizni 40mlert.mit tegyek?

2009. ápr. 22. 07:50
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is már 2 szer jött meg 3 hónap alatt, az lehetett a gond.

Nekem kanállal sem fogadja el a tápszert....

2009. ápr. 22. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

nekem most jött meg 3.szor.

már voltam nőgyógyásznál is, gyógyszert irt, mégis megjött(tegnap irattam másikat)

tegnap este is 40milit evett, ma hajnalban is a tápszerből,félek ,kiszárad.

nagyon kivagyok...

2009. ápr. 22. 08:05
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

nekem is most jött meg 3.szor.irattam a nőgyógyásszal fog.gátlót, mégis megjött.(tegnap irattam másikat)

ittam a laktoherbet, szedem a more milket,mégis nagyon lecsökkent..

a tápszer, sőt a nagy küszködéssel lefejt tejcsi sem kell üvegből, csak tartja a szájában.

én is ki vagyok:(

2009. ápr. 22. 08:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lányok,próbáltátok kicsit hígabbra a tejpépet?Bár látom csak 3hónapos a baba....akkor ez kilőve.De barátnőmtől tudom,hogy türelmesnek kell lenni,meg kell tanulniuk üvegből inni/enni.Próbálkozzatok,éhen nem fog halni.Előbb utóbb rájön a technikára.

Kitartás

Mellesleg nekem is hígabb vagy kevesebb a tejem ha épp menstruálok :-(

2009. ápr. 22. 08:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok,de ebben csakis doki segithet,van rá megoldás.Mi 2 hónaposan jártunk igy.A nagyobb probléma az,hogy sokára felejti el a cicit és ahoz ragaszkodik.Azt a keveset is fejd le,ugy add oda neki,pl.pohárbol.
2009. ápr. 22. 08:09
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
bocs, aazt hittem nem küldte el.
2009. ápr. 22. 08:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

..és mit csinált a doki, amikor 2hósan elvitted?légyszi, ird meg!!!!

akkor már ne is tegyem cicire, ne próbálkozzak?:(

2009. ápr. 22. 08:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért valamennyi folyadékot hála magához tud venni a tejedből,akkor kiszáradni nem fog.Azért próbáld minél többször mellre tenni hátha mégis beindul.Ha pedig több órán keresztül nem jut folyadékhoz,akkor orvos,mert tényleg könnyen ki tudnak száradni.De remélem,hogy annyi tejed azért lesz.Nem akarlak elkeseríteni,de én már 5 hónapja próbálkozok a hozzátáplálással,de annyira ragaszkodik a cicihez,hogy nem akar mást.Én is úgy látom,hogy inkább éhségsztrájkba kezdene,de neki akkor is a megszokott kell.De azért próbálkozni kell mindennel és remélem,hogy megeszi a tápit v. beindul a tejed.
2009. ápr. 22. 08:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Velünk is ez történt. Én mindig ülve szoptattam a térdemre raktam egy párnát és úgy rá a babát így szopizott és csak ebben a pozicióban hajlandó elfogadni a cumisüveget. És így nem is fulldoklik mert nem ömlik a szájába hanem szívnia kell mint a mellből.

11 hetes baba anyukája

2009. ápr. 22. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!