Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy állítsam vissza a rendsze...

Hogy állítsam vissza a rendszeres étkezést?

Figyelt kérdés
Kisfiam anyatejes baba, természetesen kap már főzeléket husival, gyümölcsöket, gabonapelyhet. Eddig volt is egy kialakult rendszer az étkezésében. Húsvétkor majdnem két hétig beteg volt. Cseppeket kellet neki adni, amelynek következtében a kiskanálra még mindig azt hiszi, hogy gyógyszer. Sokszor a kistányérról is ezt gondolja, mert köpköd, amint meglátja. Csak akkor fogadja el az ételt, ha a mi tányérunkból kínáljuk, és azt, enné, amit mi eszünk. A tízorais gyümit nem eszi.Azért mindenből mégsem adhatok még neki? Akkor mégis mit? Aszopizást igényli, ennek örülök.
2009. ápr. 21. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is így jártunk betegség után. Amikor már majdnem megőszültem, elvittem egy boltba, kezébe nyomtam 2 féle kis evőeszköz készletet, hogy válasszon, amelyik jobban tetszett neki megvettük és helyreállt a béke. Hátha Nektek is bejön!
2009. ápr. 21. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!