Milyen homersekletre allitsam be az LCD kijelzos (homerseklet ellenorzo) cumisuveget?
így most lövésem sincs, de mérd meg kihült állapotban a tej(vagy tápszr) hőmérsékletét, és állítd be azt...
megkérdezhetem mennyi gy ilyen cumisüveg?pusztán kíváncsiságból:)
A kérdésedre Én sem tudok válaszolni, de csinálj meg egyet készre, mérd meg és utána Te is fogod tudni. Védőnő nem tud segíteni?
Ilyet még Én sem láttam! Jó kis szerkezet lehet! :D
Koszi a segitseget.Kulfoldon elek az angol Ebay-rol rendeltem szallitassal egyutt volt kb 1000Ft .
De megneztem es Magyarorszagra 1800Ft lenne.
Tejhez vagy teához kell? Mert a tea szobahőmérsékleten jó (21-22 fok), ha a lakásban vagyok ettől lejjebb nem megy, tök mindegy milyen cumisüvegben tartod.
A tejről nem tudok nyilatkozni, de azt meg jó esetben a megfelelő hőmérsékleten úgyis hipp-hopp megissza a gyerek, így hiába a jelző funkció, úgysem kapnád ki a szájából, hogy melegítsd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!