2honapos babaval a kocsiban lehet klimat hasznalni? Amin a homerseklet nem allithato.
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 14:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne használd,én legelábbis klíma ellenes vagyok,mivel sok ember "allergiás"rá.Könnyen megfájdul a torok,homlok és ha a kinti és benti hőmérséklet közt 4 foknál nagyobb eltérés van,akkor tüdőgyulladást okoz.
2/7 anonim válasza:
Mi használunk klímát,mert egyébként megfőnénk az autóban,és a huzat sem tenne jót a babának.
Előtte azonban kitisztítattuk a klímát (a bacik miatt).
Gondolom van az autóban belső hőmérő,amivel ellenőrizni tudjátok a hőfokot.
Még annyit,hogy mi mindig a lábunkra állítottuk.
3/7 anonim válasza:
Szia! Mi is kasználunk klimát persze arra ügyelünk hogy a benti és a kinti hömérséklet különbség ne legyen tul nagy. Akkor is használnánk ha nem lehetne állitani, mert a kánikulába az autóba a baba tuti elájulna.
4/7 anonim válasza:
Szerintem se használj,nagyon nem egészséges még egy felnőtt embernek sem,,nem hogy egy pici babának! ha használsz mégis,akkor vidd át másik helyiségbe.
5/7 anonim válasza:
mi is használunk ovatosan,mint hogy megizzadjon aztán megfujja a szél és kész a baj,nyugodtan használd csak ovatosan én 2 esen hagyom nekem se digitális.
6/7 anonim válasza:
Én sem vagyok oda a klímáért, de azt mondta a gyerekorvos, hogy ha nem tudunk olyan időpontban utazni mikor hűvösebb van inkább hűtsük le az autót, mert az rosszabb a babának ha hőgutát kap. És egyetértek vele, nagyon fel tud melegedni az autó.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.jol jon a segitseg,tajekozodas
2008. júl. 18. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!