Mennyi az idealis homerseklet a baba szobaban?
Konyvek alapjan 21,22fok de en fazom mikor bemegyek a szobaba.Ugy hogy nalunk most 25fok van. Bar meg most sem tunik tul melegnek de szerintem idealis.Remelem nem artok vele a babanak.
2 honapos baba anyukaja
szerintem a túl meleg nem tesz jót senkinek.
inkább legyen kicsit hűvösebb, mert megfázásból meg lehet gyógyulni, a levegőten meleg (szerintem) kezdvez a bölcsőhalálnak - bár nem akarlak riogatni.
Persze, hogy fázol, ha 25 fokból bemész a 21-be.
nálunk amikor megszületett a fiam 18-max 20 fok volt a lakásban, a kiságy magasságában. Nem kell pucéran altatani, egy két réteg ruha mindig lehet rajta.
akkor kell talán kicsit melegebbre fűteni amikor már mászkál a földön, mert ott mindig hidegebb van.
Szeritnem, ha az ágya magasságában túl meleg van, amikor majd leteszed a földre 1) vagy megfázik 2) elviselhetetlenül melegre kell majd fűtened a lakást.
másfél éves anyukája
szia, én voltam az eslő válasz is.
szerintem túl melegben nem is lehet igazán aludni.
a megfázás nem hőmérséklet kérdése, az biztos, hogy valami vírus (a hideg maximum katalizálhatja,az ilyesmit, mert hidegben legyengülhet az immunrendszere az embernek, de egy két hónapos babának még nem tejes az immun rendszere amúgy sem, így inkább a vírusoktól kell óvni mint a hőmérsékletektől).
Valahol össze szedtétek, vagy boltban, vagy valaki felhozta nektek, és ő észervételenül elkapta.
Arra figyelj, hogy az orr járatai legyenek tiszták, ha kell többször is "porszívózzátok" és fújjatok bele sterimare-t - nálunk ez bevált.
és legyen párás a levegő 40-60% a babaszobában amikor meleg van, ez kifejezetten fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!