Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom cicijében mikor...

Kislányom cicijében mikor múlik el a ciszta?

Figyelt kérdés
már 1 hónapja ott van, a doki szerint minden rendben, mindig megnézi, ha megyünk. Majd, ha legközelebb ,megyünk rákérdezek, de hátha volt valakinek ilyen....
2009. ápr. 21. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
hány éves a kislányod? én is megijedtem anyukámmal együtt, mikor kb 14 évesen egy kis golyó szerű valami volt a mellemben, aztán a másikban is, de aztmondta az orvos, hogy ez természetes, aztán ahogy nött a mellem nött ez a kis golyo is vagy mi, és ma már elég nagy. talán valami tejmirigy vagy mi lehet. azért figyelj rá mindenképp nehogy baj legyen
2009. ápr. 21. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
5 és fél hónapos! Figyelem folyamatosan, mega doki is... Ezekl szerint nem fog elmúlni neki sose?
2009. ápr. 21. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
huh hát az még nagyon korai! akkor nem számit amit irtam! ez akkor van sztem ez a kis golyó, mikor már elkezd nőisedeni egy kislány. figyeltesd az orvossal sztem, vidd el más orvosokhoz is. nem akarlak megijeszteni, de vannak olyan orvosok, akik nagyon nem értenek a szakmájukhoz. osztálytársam fejfájásra gyanakodott, egyik orvos mondta hogy ne aggodjon, csak migrén, aztán kiderült hogy agydaganatos:(
2009. ápr. 21. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Azóta elmúlt a cisztátok? Vagy egyáltalán az volt? Nekem másfél éves a kislányom, és most ijesztett meg a doki, hogy lehet ciszta, mert pici korában azt mondták az anyatejben lévő hormonoktól van megduzzadva. De ez nem duzzadt, hanem csomó, ami abszolút körülfogható, vagy hogy mondjam, és úgy bőr alatt el lehet mozdítani. Pont a mellbimbó alatt helyezkedik el.
2012. jan. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!