Koraszülött babás, tápszeres anyukák?
Milyen fajta tápszert kap a babátok??Mennyi az adagja és hány óránként eszik??
Én meg vagyok áldva ezzel az etetés témával..;-(
De igen,mintha már most észre lehetne enni a változást!!Nagyon könnyen büfizik,kakil is-már a mostani kakija kisit aggaszt..Mintha hasmenése lenne..Legalábbis nagyon hígat kakil!!ez normális???Eddig meg ugye az volt a baj,hogy szorulása van..
Meg úgy általában nyugodtabbnak is tűnik,csak ez a kaki dolog zavar...!!
Az adagja meg majd biztos beáll.Akkor az a lényeg,hogy nem kell foglalkozni azzal,amit a doboz ír!Na de a napi adagok száma??5szöri etetést ír..az 4-5óránkénti etetés kb...de az én kislányom még nincs átállva a 3óráról!!Ez gond??
A kaki színe ugyanolyan..csak az állaga lett teljesen más!!Eddig kín keserves volt mire kijött szegénynek,akkor sem volt teljesen kemény,csak szilárd..De most teljesen más..De akkor biztos az új tápitól..
3óránként kell ennie??És ha nem éhes??Eddig mindig keltettem,de már a napokban nem.Ez baj??Nem jó az ha akkor eszik amikor éhes és magától kel??
Akkor adj neki és annyit amennyit kér.
Ennél jobb tanácsot nem igen fogsz kapni mivel szerintem mindenki ezen a véleményen van.
A kisfiam 28 hétre született (írtam már korábban), de soha nem kellett felkeltenem éjszaka, egyik orvosunk sem tanácsolt ilyet. Igaz, ő már 10 hetes volt, amikor hazakerült, 3100 grammal. Furcsa nekem, hogy ti olyan utasítást kaptatok, hogy "kelteni kell 3 óránként".
Az igaz, hogy magától felkelt éjjel enni, de nem 3, hanem kb. 5-6 óránként, és szépen gyarapodott. Most 8 hónapos és 8 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!