Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Muszáj a fenekébe mérnem a lázát?

Muszáj a fenekébe mérnem a lázát?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptunk oltást.Azóta a fenekébe mértem a lázát,van is neki.Digitális lázmerőnk van.Máshogyan nem lehet?
2011. szept. 9. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

"Teljesen mindegy, hogy 38,2 vagy 39,3 jön ki,"

Hát szerintem meg baromira nem mindegy, de ki hogy gondolja...

Aki hónaljban mér digitálissal pici babának, az hasonlította már össze ugyanabban az időben mért popi"hővel"?

Én próbáltam, több típusúval is (két gyerekem van, párat sikerült beszereznünk, egyik sem volt pontos hónaljban, sőt még nekünk felnőtteknek sem.

Nem hinném, hogy akkora gyerekkínzás lenni pár mp-re bedugni egy vékonyka hőmérő véget a popsiba. Gyerek kibírja, én meg biztosan tudom, kell-e lázat csillapítani vagy nem.

2011. szept. 9. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó vagyok, még annyi a "38,3 és 39,2-es" válaszolónak, hogy ez ugye egy egész fok eltérés. Mi van ha 37,2 mér, közben meg 38,2? Akkor már oda kéne figyelni, mert lázas a gyerek, miközben a lázmérő csak hőemelkedést mutat...
2011. szept. 9. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!