Muszáj a fenekébe mérnem a lázát?
Ha a digitális hőmérőtök infrás, akkor tudod a fülében is pontosan mérni, ha a szokásos fém kupak jellegű vége van, akkor sajnos csak a popsiban mérés a pontos.
Nekünk sikerült egy Dimarson infrás digitális hőmérőt venni, így soha nem kellett az alsó fertályukat háborgatnom hőmérés miatt. Szerintem érdemes egyet venni.
Igen levontam a fél fokot.
Köszönöm a válaszokat.Szóval popsiban a legbiztosabb.
Hülyeség....
Máshol is meg lehet pontosan mérni,csak ez sokaknak nem olyan macerás...
Lehet venni lázmonitort,amit a baba pelusára kell csiptetni, folyamatosan nézi a hőmérsékletét, csipog,ha emelkedi.
század pontossággal mér.
popsiban a legpontosabb (meg szájban, de ez babánál nem jó megoldás).
de én sem szeretem popsiban mérni neki, ezért mi vettünk egy homlok hőmérőt, ez 3 mp alatt megméri a halántékán a hőjét (akár álmában is). ez tájékoztatásnak jó, mert +-0,3 fok pontossággal mér. így előbb mérem a halántékán, ha normál hőt mutat, akkor nem macerálom, ha hőemelkedést vagy lázat mutat, akkor pelus le, és popsiban digitálissal is megmérem.
Én is hónaljban szoktam, nem dugdosok popsiba lázmérőt.
Teljesen mindegy, hogy 38,2 vagy 39,3 jön ki, így is úgy is adok neki lázcsillapítót. Ezért engem nem érdekel a pontos érték, és még soha nem szidott le érte a doktornő, hogy én így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!