Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy a 2 éves kisfiam...

Normális hogy a 2 éves kisfiam belenyúl a fenekébe?

Figyelt kérdés
A fütyijét az szokta piszkálni,nem szóltam gondolom ismerkedik a testével,de ilyenről még nem is hallottam hogy oda is nyúlkálnak.Szóljak?Ne szóljak?Vagy csak észrevette hogy ott is van egy lyuk?Amikor belenyúl,mondja hogy aú,gondolom fáj neki.Vagy gyanakodjak valami betegségre?Ne nézzetek hülyének,de tényleg tanácstalan vagyok-e téren.
2010. aug. 22. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, észrevette, hogy ott van egy lyuk. Ha lány lenne, ugyanígy felfedezte volna a hüvelyét is. Ha 2 éves, akkor már meg tudod kérdezni tőle, hogy fáj-e.
2010. aug. 22. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
én még egyszer botot is dugtam bele kiskoromba :$ amúgy normális vagyok / voltam, semmi bajom... ilyenek a gyerekek
2010. aug. 22. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:

jaj de jó kérdeés! Nekem is ezt csinálja!!!!22 hónapos fiu.

Ezekszerint felfedezik a testüket!

2010. aug. 22. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugodtam egy kicsit,hogy más gyerek is csinálja.Akkor nem szabad rászólni?
2010. aug. 22. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Azért a helyedben figyelném a székletét. Lehet azért nyúlkál a fenekéhez, mert "gilisztás". (azok meg rendszerint a lyuk köré petéznek és ezért viszkethet, ami indokolja, hogy odanyúlkál) Keresztfiamnak volt hasonló gondja, mire észrevették a kakijában a kis mozgó férgeket, kapott gyógyszert és elmúlt neki. Azóta nem is nyúlkál a fenekéhez.

Persze lehet, hogy csak tényleg a testével ismerkedik, de nem árt az óvatosság.

2010. aug. 22. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fenekében nyúlkál azért az egész más, mintha a fütyijét fogdosná, mert ott olyan baktériumok vannak, amik ha a szájába kerülnek, betegséget okozhatnak. A lányok, meg ha a puncijukat piszkálják, meg kell nekik mondani, hogy a hüvelyükbe ne nyúljanak, nehogy felsértsék, vagy valamilyen fertőzést kapjanak.
2010. aug. 23. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!