Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek baj van ezzel a...

Szerintetek baj van ezzel a gyarapodással?

Figyelt kérdés
4 hónapos kisfiam az első hónapokban 1-1 kg-ot hízott. Most viszont 1 hónap alatt csak 40 dkg-ot. 3,27 kg-mal született, most 6,40 kg. Csak anyatejes, nem jelzi, hogy éhes maradna és több kéne Neki, éjjel is alszik végig.
2011. szept. 9. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs ezzel a gyarapodással.Teljesen természetes,hogy idővel lelassul a hízásuk.Csak gondolj bele,mekkora baba lenne,ha minden hónapban 1kg-t hízna :)

A kisfiam 2500g volt,amikor született,most 6 hónaposan 7,5 kg.Már ő is csak fél-fél kg-t hízott az utóbbi 2 hónapban.Ő is csak anyatejes volt eddig,most kezdtük el a hozzátáplálást.

2011. szept. 9. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Durva lenne, ha még mindig havi 1 kilót hízna.

Mostantól kezdve olyan is lesz, hogy egy dekát sem fog hízni egy hónap alatt - elkezd mozogni, inkább centiben fog nőni, stb

2011. szept. 9. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:

4-6 hósnap táján sok baba hízása lelassul. sőt, nálunk szinte le is állt. mindenféle vizsgálatra hordtam, semmi baj nem volt.

ha összességében szépen hízik (átlagban fél kg/hó) akkor nem kell aggódnod. egyszerűen más ütemben hízott, mint ahogy a nagy könyv előírja.

amíg kiegyensúlyozott, és jó kedvű, addig nem kell aggódnod miatta!

2011. szept. 9. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy már nem fog és nem is kell 1 kg-okat híznia, csak a védőnő rám ijesztett, mert azt mondta, hogy keveset hízik és már tejpépet meg majd tápszert akar adni Neki. Én meg nem akarom, amíg nem jelzi, hogy nem lakik jól és nem elég Neki az anyatej.
2011. szept. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!