Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Béna ez a becenév? Valahogy...

Béna ez a becenév? Valahogy ez ragadt rá.

Figyelt kérdés
Apósom ma megszólt, hogy miért hívjuk. Zsozsinak vagy Zsozsónak a kicsit, miért nem " Zsoltikázzuk"? Teszem hozzá a 35 éves fiát is Zsoltikázza.csak meg akartam különböztetni apját a fiától. Akinek a férje és a fia neve is ugyanaz , hogy nevezi őket? ... Még nevetett is, egész nap Zsuzsinak hivta szegényt:(
2009. ápr. 21. 17:02
1 2
 11/15 Manió ***** válasza:
100%

Szerintem is aranyos.

Az kislányomat Majának hívják, mi meg Majcsinak szólítjuk, meg Majónak vagy Majócának. A Majcsiból lehetne Marcsira is következtetni, de ő Maja. :)

2009. ápr. 21. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Aranyos a Zsozsó, de miért nem Zsoltibaba?

Az cuki így egyben kimondva!

2009. ápr. 21. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát úgy szólítjátok, ahogy ti akarjátok, és ha ő is szereti, akkor nem béna. A fiam Botond, kicsi korában Botus volt, aztán Boti, most Boci (ezt ő találta ki- 11 éves). A lányom Petra, 7 hónapos, szinte sosem szólítom Petrának, mindig ahogy jön, most épp Töpi, Kuci, Kucó. A nővérem kislánya 2 éves és Petrákának hívja. (a Petrácskából) Viszont azt nem szeretem, hogy Öcsi, meg Hugi- anyósomék mondják ezt és nem tetszik. A Zsozsó aranyos, és más Zsoltit is szólítaanak így az ismerőseim körében.
2009. ápr. 21. 20:25
 14/15 A kérdező kommentje:
17:50-esnek kérdésedre válaszolva apa hatalmas szemeit örökölte brutál pillákkal, de az én mogyoróbarna szememet!:) sok puszi mindenkinek!
2009. ápr. 21. 21:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Már 4,5 éves és az oviban is Zsozsónak hívják a társai, az óvónéni Zsozsókának:)
2013. máj. 30. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!