Béna ez a becenév? Valahogy ez ragadt rá.
Szia!
Miért lenne béna? Szerintem aranyos:)
Nekem az nem tetszik hogy Zsoltika, Atika, Lacika, Milánka, stb...
Az apósok, anyósok szeretnek mindenbe belekötni :S
Miért lenne béna?
Mindenkinek szíve joga hogyan becézi a gyerekét. Ebbe nem szólhat bele senki, legfeljebb majd a gyerek, amikor már tud.
Mindenki úgy nevezi el a gyerekét, ahogyan neki tetszik.
Nekem sem tetszik, amikor a apósomék -csikézik a lányomat, mégsem szólok rájuk. A -csikézést értsd a ti gyerkőcötöknél Zsolticska. Brrrrr.
Nem kell velük foglalkozni, ti gyereketek, hívjátok úgy, ahogyan már kialakult.
Szerintem nem béna, ha elkiabálod majd magad a játszótéren nem 8 gyerek fog odaszaladni hozzád :)
Szia!Szerintem egy babához és majd felnőttként is megállja a helyét a Zsozsó név,ari :)
Mi is próbáltunk ebben a nagy kavalkádban jó fiúnevet találni,a Milán mellett kötöttünk ki.Őt Miminek,Bubinak,Tökinek :D szólítjuk,meg éppen amilyen új hangot kiad...pl. Eöööö,Ágülllll,Hábüüüüüüü
Szia!
Nekem a többiekkel ellentétben a Zsozsi tetszik. De az nagyon. Az én Botond fiamnak is több beceneve van, ami a rokonság körében nenm arat sikert. De kit érdekel?! Úgy becézem, ahogy szeretném: Bobi, Bobek, Bobos, Pupák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!