Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Béna ez a becenév? Valahogy...

Béna ez a becenév? Valahogy ez ragadt rá.

Figyelt kérdés
Apósom ma megszólt, hogy miért hívjuk. Zsozsinak vagy Zsozsónak a kicsit, miért nem " Zsoltikázzuk"? Teszem hozzá a 35 éves fiát is Zsoltikázza.csak meg akartam különböztetni apját a fiától. Akinek a férje és a fia neve is ugyanaz , hogy nevezi őket? ... Még nevetett is, egész nap Zsuzsinak hivta szegényt:(
2009. ápr. 21. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Miért lenne béna? Szerintem aranyos:)

Nekem az nem tetszik hogy Zsoltika, Atika, Lacika, Milánka, stb...

Az apósok, anyósok szeretnek mindenbe belekötni :S

2009. ápr. 21. 17:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
a férjem családjában mindenki Ferenc. a nagypapa nagyfater névre hallgatott, apóson Feri a férjem Buksi:-) de ha fiunk lett volna tuti más becenevet kapott volna nem hivnám ottho Ferencnek (ez lett volna a neve). de lányunk lett aki a Buborék becenévre hallgat.
2009. ápr. 21. 17:05
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
A Zsozsó nagyobb korban is jó lesz
2009. ápr. 21. 17:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne béna?

Mindenkinek szíve joga hogyan becézi a gyerekét. Ebbe nem szólhat bele senki, legfeljebb majd a gyerek, amikor már tud.

2009. ápr. 21. 17:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem aranyos.Az én apósom pl.kb.7hós koráig kisem bírta mondani az fiam nevét....:-(
2009. ápr. 21. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy nevezi el a gyerekét, ahogyan neki tetszik.

Nekem sem tetszik, amikor a apósomék -csikézik a lányomat, mégsem szólok rájuk. A -csikézést értsd a ti gyerkőcötöknél Zsolticska. Brrrrr.

Nem kell velük foglalkozni, ti gyereketek, hívjátok úgy, ahogyan már kialakult.

Szerintem nem béna, ha elkiabálod majd magad a játszótéren nem 8 gyerek fog odaszaladni hozzád :)

2009. ápr. 21. 17:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Ök biztos Zsoltikázzák majd, de én maradok a Zsozsónál, mert amugy is jelenleg csak erre forditja oda az okos kis hathós fejét:) aranyosakat irtatok!!!
2009. ápr. 21. 17:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak még rajtad kivül akik igy hivják a babit.Nagyon szép,nekem tetszik.Nagy kék szeme van?
2009. ápr. 21. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem egy babához és majd felnőttként is megállja a helyét a Zsozsó név,ari :)

Mi is próbáltunk ebben a nagy kavalkádban jó fiúnevet találni,a Milán mellett kötöttünk ki.Őt Miminek,Bubinak,Tökinek :D szólítjuk,meg éppen amilyen új hangot kiad...pl. Eöööö,Ágülllll,Hábüüüüüüü

2009. ápr. 21. 18:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a többiekkel ellentétben a Zsozsi tetszik. De az nagyon. Az én Botond fiamnak is több beceneve van, ami a rokonság körében nenm arat sikert. De kit érdekel?! Úgy becézem, ahogy szeretném: Bobi, Bobek, Bobos, Pupák.

2009. ápr. 21. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!