Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is ennyit sir a babaja?

Masnak is ennyit sir a babaja?

Figyelt kérdés
7 hetes a fiam, szinte egesz nap ordit. Eves elott eves utan eves kozben ha tiszta a pelcsija ha nem, ha almos ha nem...soha semmi nem jo neki. Aludni naokozben nem hajlando, ejszaka ugyszinten. Alvas helyett is csak uvolt, de ugy mintha nyuznak...mar mindnet megprobaltam vele...volt valaki igy??? (ha felveszem akkor is uvolt a karomban) Mar nem birom idegileg. Segitsegem nincs, mar sirogorcsot kapok ha sirva fakad...egyszeruen nincs otletem. (ferjem amiennyit tud segit)(az orvos antidepresszansokat akar adni annyira ki vagyok keszulve) Kerlek ha barmi otletetek van osszatok meg velem, minden valaszert halas vagyok...koszonom a segitseget
2009. ápr. 21. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
van egy oldal, orvostudakozo.hu itt van gyermekorvos is,szerintem bátran ird le a problémád és azt is,hogy nem m.o.-on laksz. van amikor már aznap válaszolnak, egy próbát megér.bebigaléria.hu oldalon védőnőtől tudsz kérdezni.
2009. ápr. 21. 16:01
 12/13 A kérdező kommentje:
pont tegnap volt itt a vedono, es mondta hogy a gyerekem atlagon feluli sullyu es hosszusagu is...szoval az evessel nincs gondunk
2009. ápr. 21. 16:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet más baja is a picinek, az én lánykám 2,5 hósan húgyúti fertőzése volt és azért ordított sokat. Sokan nem is gondolnak pl erre, vagy más betegségre. Én elvinném orvoshoz vizsgálják ki. Ha nem is alszik a fárdtságtól is ordít, próbáld meg bebugyolálni. "Hajtson háromszög alakúra egy puha babatakarót. Tegye rá háttal a babát úgy, hogy a hajtásvonal a nyakánál legyen. A kezeit rakja a teste mellé és a takaró egyik sarkát hajtsa rá szorosan a testére. Ismételje meg a másik oldalon." 2 hónapos kortól már a kezeit szabadon kell hagyni. Nálunk ez nagyon bejött úgy aludt minta bunda. Fény, zajmentes legyen a közeg. Cumija van? Hát együtt érzek veled engem is kikészített ez az időszak, de elmúlt. Minden jót!
2009. ápr. 21. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!