Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is ennyit sir a babaja?

Masnak is ennyit sir a babaja?

Figyelt kérdés
7 hetes a fiam, szinte egesz nap ordit. Eves elott eves utan eves kozben ha tiszta a pelcsija ha nem, ha almos ha nem...soha semmi nem jo neki. Aludni naokozben nem hajlando, ejszaka ugyszinten. Alvas helyett is csak uvolt, de ugy mintha nyuznak...mar mindnet megprobaltam vele...volt valaki igy??? (ha felveszem akkor is uvolt a karomban) Mar nem birom idegileg. Segitsegem nincs, mar sirogorcsot kapok ha sirva fakad...egyszeruen nincs otletem. (ferjem amiennyit tud segit)(az orvos antidepresszansokat akar adni annyira ki vagyok keszulve) Kerlek ha barmi otletetek van osszatok meg velem, minden valaszert halas vagyok...koszonom a segitseget
2009. ápr. 21. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hasfájós a picid valószínűleg sok-sok szert lehet rá kapni ha konkrét kérdésed van ezzel kapcsolatban írj kitartás elfog múlni!
2009. ápr. 21. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fájhat a pocija? Próbáld neki tornáztatni a lábát vagy masszírozni a hasát. Nagyon sok türelem és türelem és türelem kell hozzájuk. Ha érzi, hogy feszült vagy akkor ő sem hagyja abban. Próbálj higgadt maradni. Hidd el néhány hét és el fog múlni. 2 hónapos koruk után nagyon sokat változnak. Menj vele sokat sétálni, hogy eltereld a figyelmét és akkor talán te is meg tudsz nyugodni. Kitartás nektek!
2009. ápr. 21. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Te nyugodj meg. És ne aggódj az enyém is ezt csinálta én meg teljesen kiborultam. De ahogy én egyenesbe jöttem Ő is. Mára egy boldog kiegyensúlyozott baba és néha még most is sirdogál, de már értem mit akar mondani. Idő kell hozzá nem tudod rögtön mit akar és mi jó neki. Türelem.

Figyeld mikor hogy sír és meglátod idővel különbséget tudsz tenni sírás és sírás közt. Valamit el akar mondani.

Türelem. Menni fog.

2009. ápr. 21. 15:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Hasznalunk poci fajas ellen szereket, az Infacol be is valt...tornaztatom, adom neki ezta szert, allandoan pukizik tole...szoval enm fajhat a pocija...a bofivel sincs gondunk...egyszeruen nem tudom mi lehet a baja....most is elaludt 10 percre, majd uvoltve kel...sir ket percet es visszaalszik...de ez most kiveteles alkalom...van hogy orakig bog...eddig a rekordunk 4 ora teli torokbol sikoltas.
2009. ápr. 21. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
15.38-as vagyok. Nekem segített hogy elolvastam pár könyvet. A "Suttogót", a "Kiegyensúlyozott babák és nyugodt mamák", "A Szülők könyve". Ezek segítségével átgondoltam mindent. Nem kell mindent szentírásnak venni csak irányokat mutatnak.
2009. ápr. 21. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
gyermekorvos,védőnő mit mond ezekre?
2009. ápr. 21. 15:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
sedatif pc-t próbáld meg a babádnak, homeopátiás szer. szerintem segitene.
2009. ápr. 21. 15:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Angliaban elunk igy a magyar konyvekhez igen nehez hozza jutnom, ha esetleg tudnatok segiteni a neten hol tudom elolvasni
2009. ápr. 21. 15:47
 9/13 A kérdező kommentje:
A vedono azt mondta ellenorizzem az ot alap dolgot ( ehseg szomjusag pelcsi fazas melege van e) ha egyik sem akkor csak gyerek es probaljam megvigasztalni, ha nem vigasztalodik akkor hagyjam sirni, mert hogy egyedul akar lenni??? (ami szerintem baromsag, mikor akar egy pici baba egyedul lenni???)
2009. ápr. 21. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem hiába pukizik és böfizik, azért még a pocikája fáj a babádnak. Nálunk ami bevált, a hajszárító. Tegyél egy pelust a pocijára és fújd a hajszárítóval, természetesen nem egyenesen, hanem mozgatva, ne érje közvetlenül a forró levegő. Nyugodj meg amennyire tudsz, mert érzi a feszültséget, sokat ölelgesd, szeretgesd, attól Te is jobban érzed magad. Kitartás, el fog múlni! Még egy dolog amitől lehet esetleg: eleget eszik-e a baba? Súlya szépen gyarapszik? 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!