Anyukák! Ti mire költitek a családi pótlékot és a gyedet?
Figyelt kérdés
Hogy osszátok be?2011. szept. 7. 08:19
21/22 anonim válasza:
12:32 vagyok. Mivel az én fizetésem kompletten kiesik, amíg itthon vagyok, hiába keres relatíve jól a férjem, képtelenség talált pénzként tekinteni a GYED-re, GYES-re, családi pótlékra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nálunk nem kapnak "extrát" a gyerekek, de nem tudom csak ilyesmire költeni ezt a pénzt. Bizony ebből lesz kaja és pelenka is a kirándulás és a csoki mellett. És nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen:(
22/22 anonim válasza:
19.42-es vagyok.Tokeletesen megertem az otthoni helyzetet.
Tisztaban vagyok vele,hogy en sem tudnam volna ezt megtenni ha otthon elnenk.
Amikor az iden otthon toltottunk 1honapot nagyon sokat beszelgettunk a gyerekes barataimmal es a helyzet kivetel nelkul mindenhol ugyanez.
Ha otthon elnenk mind a mai napig nem vallaltam volna be egy gyereket,az anyagi nehezsegek miatt,pedig mar 38vagyok.
Halat adok Istennek,hogy megengedhetjuk magunknak,hogy igy gazdalkodjuk ezzel az osszeggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!