7 hónapos babátok hány kilóval, s mennyi cm-vel született? S most mennyi (kg, méret)?
jajj hát akkor egy sármos, izmos pasi :)
(bocsánat!!!)
én egy hete vezettem be a húsit, mert hát kellett, az én lányomnak nagyon ízlik. Szerencsém van, mert mindent megeszik, nem válogatós. Lehet, hogy azért, mert nem kóstoltattam egy ízt hetekig? Nem tudom.
Az én orvosom is azt mondta, hogy a lányom ilyen típus. Én 163 cm vagyok, a férjem 170. :) Talán emiatt sincs nagy babám, se nem is baj, sokáig tudom majd ölbe tartani.
Kedves Kérdező!
Az orvos is csak a nagykönyv szerint próbál ajánlgatni. Én elhiszem, hogy tanult, okos emberekről van szó, nem bántom az orvosokat, de nálunk a legtöbb gyerekorvosnak nincs is gyereke, és ők próbálják megmagyarázni, hogy mi jó a gyereknek. Ha úgy látod, hogy a gyermeked kiegyensúlyozott és szépen fejlődik, nyugodtan adjál neki anyatejet, aztán az orvosnak meg mondod, hogy persze, adok már neki ezt is azt is. Attól függetlenül lehet próbálgatni, ízlelgetni, mert most már egyre többet olvastam olyat, hogy azért lesz sok allergiás gyerek, mert minden túl későn adunk nekik. Azzal viszont nem ártasz, ha a gyermeked fő tápláléka az anyatej.
08:50es
lányom is csak 8 hónaposan duplázott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!