Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést vegyünk?

Milyen autósülést vegyünk?

Figyelt kérdés

9 hós a kisfiam, kb 9 kg, kezdi kinőni a hordozót, ezért szeretnénk venni autósülést.

Milyet vegyünk?

Használtat érdemes venni vagy csak újat?

Nincs sok pénzünk, de persze első a baba biztonsága.

2009. ápr. 21. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Migiordani zerouno 0-18kg ülést vettünk 8,60kg a 7 honapos fiam és kényelmes,nem tul drága 25ezerér vettük a panda webáruházban.
2009. ápr. 21. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
GIORDANI ZEROUNO AKART LENNI,ELSŐ VAGYOK.
2009. ápr. 21. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak már 10.000 ft-nál alig többért is autósülések, újak. Szerintem ezek is megfelelnek a célnak. Mi is pár napja vettünk egyet, pierre cardin 9-36 kg-ig. Azért vettük ezt, mert a 9-18 kg-ig valót seperc alatt kinőné már a kisfiunk.
2009. ápr. 21. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp újat!

Egy használtnál soha nem lehet tudni hogy nem karamboloztak e már vele.Ugyanis valahol olvastam hogy elvileg karambol után meg kell vizsgáltatni az ülést.

Mennyiért akartok venni?

Én pl kinéztem a brendonban a concord ultimax nevü 0-18kg ülést és ott kb 80000Ft de interneten vettük meg egy cégnél 50000Ft ért

2009. ápr. 21. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:

nézd meg ezt az oldalt [link]

mi itt vettünk új autósülést 19 eEft-ért és nagy jó

Jó kis üzlet, nagyon rendesek és segítőskészek és egy csomó minden olcsóbban van mint máshol

2009. ápr. 21. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt néztem ki a Brendonban szerintem nem olyan drága, és jó 18 kg-ig.

2009. ápr. 21. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én már többször irtam ezen az oldalon, hogy jó minőségüt érdemes venni, a baba érdekében. Ha sokat autóztok akkor meg pláne, de egy gyermek biztonsága mindennél fontosabb. Sajnos a munkám során láttam rossz minőségü ülésben megsérült gyerekeket, és ripityára tört üléseket. Ha nincs sok pénzetek inkább legyen egy jó minőségű használt, mint egy rossz minőségü új.

De engem ezért folyton lepontoznak.

2009. ápr. 21. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
2009. ápr. 22. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!