Semmit nem akar megenni, mit csináljak vele?
Most kezdtük a hozzátáplálást, kanállal még a tápszer se kell neki, de ha valamilyen gyümölcslevet kap cumisüvegbe, az se.
Abszolút szó szerint semmi nem kell neki. (már a tápszeren kívül., de ezt is csak üvegből)
Járt még valaki így? Hogy sikerült végül rávenni valaminek az elfogyasztására?
Házi orvos tanácsát kértétek?
nem kel eröltetni az átszoktatást azt egye amit szeret és ahogy
de idövel probálgasátok mindég
probáljatok ki töb félét
pár nap múlva 6 hónapos. az a baj, hogy eleve a kanállal is baja van. mert a tápszert üvegből megeszi, de kanállal adva fintorogva kiköpködi, mintha kakit etetnék vele.
akkor adtam almának a levét így is úgy is. üvegből belekortyol, aztán megérzi, hogy ez valami más és kitolja a nyelvével az üveget.
nem írtam, mit próbáltam:
almát, barackot, a levüket, pépet
Az én babám 6,5 hónapos, anyatejes.
Védőnő szerint ráér még, hogy megszeresse.
Próbáltam: almalé, őszilé, almapüré, őszipüré, sárgabarack, sütőtök, burgonya, sárgarépa, finomfőzelék, tejpép, vaniliás tejbegríz-jóéjt üveges.
Éjjel-nappal egyfolytában szopik, éhes, alig-alig hízik, de 2 hete hiába próbálkozunk.
Csak szépen lasan igen és mindég mást és amelyieket elkezdi szeretni azal sürüben
de remélem "baba kanál"t használtok
vagyis nem fém nem éles sehol egy csepet sem és iztelen, szagtalan
régen nagyon sokáig szoptaták a gyerekeket (vagy tápal eteték) 1 évés korig még nem kell agodni, fokozatosan mintent es legjobbul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!