Baba költségek. Mire számítsunk? Mennyi összeg kell havonta kb. ha a normál igényeket vesszük. Nem luxuscikkeket.
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 08:55
11/14 son of satan válasza:
Normál esetben olyan 50 ezerből ki lehet jönni. Nekünk ikreink születtek, a teljes első bevásárlás meghaladta az egy milliót, igaz mindenből a legjobbat vettük. Jelen pillanatban 3 évesek, havi szinten olyan 100-150 ezer megy el rájuk, de ha van akitől esetleg kapsz majd ruhát, cipőt, mi egyebet, akkor kevesebb is lehet lényegesen. Persze nálunk semmi nem jöhet szóba a márkás és új termékeken kívül, ezért ez a nagyobb összeg. Persze ebben még nincsenek benne a különböző játékok árai, a legutóbb egy dupla terepjárót kaptak 400 ezerért, de mit lehet tenni, ha olyan édesen kérték.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de én tényleg nem a luxusra gondoltam. Nem akarlak megbántani, de tudod ez a fellengzés van akit bánt. Nem irigységből. Tudod van amit nem lehet pénzért megvenni. Én az igazi dolgokra gondoltam, amik nélkülözhetetlenek. Lehet, hogy nem tudnánk megadni mindent neki, de nagyon sokat törődnénk vele és szeretnénk őt nagyon. Azért köszi a válaszodat.
2011. szept. 6. 11:14
13/14 anonim válasza:
Havi 30ból simán kijön ha tápszeres akkor is. Lányom 1éves,fizetéskor megvesszük neki ami kell a hónapra. 2CSOMAG 86db-os pampers pelenka:7000ft,DM-ben vásárolok és gyüjtöm a pontokat,és iyenkor nagyon jó a pelenkára a 25százalékos kedvezmény. Popsitörlő 6db-os pampers sensitivet vettem 2000ftért.Popsikenőcs,fürdető,meg az ilyen apróságokat nem kell venni havonta mert tovább kitart. Tápszerből mi hipoallergén Milumilt vettünk ebből havi 4dobozzal,ami kb.9000ft volt.(6hós korátol tápszeres)
14/14 anonim válasza:
30-40 ezerből ki lehet jönni! Nem kell mindenből újat és márkát venni. Én mondjuk elvből nem is teszem, holott megtehetném (kicsit hagy legyek én is fellengzős, a férjem fizuja is 7 számjegyű:)), mégsem gondolom,hogy mindenből a drága a jobb. Sőt! Hú de sokszor szívtuk már meg a méregdrága cuccokat. Nem, naiv sem vagyok, azt sem hiszem,hogy elég a szeretet. Valahol a kettő között kell lenni.
Szóval szerintem vágjatok bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!