Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumin elalvó babák hogy...

Cumin elalvó babák hogy tanulnak meg egyedül elaludni? 3 hetes kicsi fiam legtöbbször.

Figyelt kérdés

Így aztán betettem az ágyába, de a cumija félpercenként kiesett, amire persze felébredt, próbáltam a hasamra fektetve elaltatni, de most az se ment.

Másnál hogy megy ez?

Szívesen pakolganám a cumit a szájába, de van egy 3 éves tesó meg itt a háztartás is.

2011. szept. 5. 11:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

tegnap 17.40-es vagyok.

Valahogy 1 éves kora után tanulta meg, most 2 éves múlt, de néha előfordul, hogy nagyon kómában van, nem találja, ilyenkor sír és én teszem be. De ez már ritkább.

2011. szept. 9. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb megoldás: nem kell cumira szoktatni a babát... 3 fiam van és egyikük sem cumizott. Próbálkoztam vele, de mivel mindig kiesett, kiköpték, alkalmanként öklendeztek tőle így nem erőltettem és így egy csomó problémától kíméltük meg magunkat (Pl. leszoktatás, elveszett, leesett stb.) A legkisebb fiam 3 hónapos és textilpelenkát gyűröget, szopizza. Mikor biztosan elaludt elveszem tőle. :)
2012. szept. 9. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!