Miért sír éjszaka etetés közben?
Figyelt kérdés
Kisfiam hat hetes múlt csütörtökön, tápszeres. Eddig nem volt semmi baj az etetéssel, pláne nem az éjszakaival. Félálomban megette az adagját és ment tovább az alvás. Két napja viszont dráma van az első, három órás etetésnél. Nyel két kortyot, az is mintha csak levegô lenne, majd hátrafeszíti magàt is elkezd visítva sírni. A tápszer nem túl forró, nem is túl hideg, ez nem lehet baj. Másik cumisüveget is próbáltunk, azzal is ugyanez. Napkōzben, és a többi etetésnél nincsilyen probléma. Éjszaka mi lehet a baj? Nem éhes? De akkor miért ébred fel? Tapasztalat? Ötlet?2011. szept. 4. 10:00
1/5 anonim válasza:
Álmosés te felébreszted. Próbáld kihagyni ezt az etetést.
6 hetesen az enyémek már nem ettek éjszaka egyszer sem. 8 órát átaludtak.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy nem éhes, de felébred és sír, pont úgy, mint eddig, amikor éhes volt és meg is ette a kajáját.
2011. szept. 4. 10:05
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy valami "rosszat" álmodott, ami kissé felébresztette. Próbáld ki, hogy a kiságyban hagyod, és simogatod, ha nem megy, és nem alszik vissza, vagy nem nyugszik meg, akkor vedd fel, és dajkáld. Nekünk is van iylen, hogy álmából sírva ébred, de elég egy kis simogatás, vagy cumi a szájába, és alszik tovább. Ha viszont nem, akkor jöhet a dajkálás, attól megnyugszik, esetleg cici, az minden bajt megold (legalábbis nálunk) :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom. Napközben nálunk is szokott lenni ilyen sírva ébredés, de éjszaka sosem. Éjszaka eddig csak az éhség miatt sírt. De ma megpróbálom visszaaltatni, hátha.
Köszi még egyszer a válaszokat.
2011. szept. 4. 11:08
5/5 anonim válasza:
Szerintem sem éhes!Adj neki helyette cumit ha cumizik vagy csak nyugtasd meg,simogasd!Örülj neki,valószínű le fog szokni az éjszakai evésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!