Honnan tudhatom, hogy nincs -e az agyának semmi baja?
Figyelt kérdés
11 hónapos lányom tegnap egy pillanat alatt kicsúszott a kezemből, és fejjel a számítógép asztalnak esett.Sírtunk mind a hárman, rohantunk vele a baleseti sebészetre, ahol megröntgenezték, az negatív lett.Az orvos minden rendben talált, de zúzódása van.Figyelni kellett, de éjszaka jött, nem tudtam megállapítani, hogy aluszékony -e.Nem hányt, ugyanúgy viselkedik, mint szokott.Egy lila folt emlékeztet az egészre. ( bőr alatti vérömleny) Azóta egyfolytában sírok, a párom nem beszél velem, és reszketek a félelemtől, hogy nem történt -e a kis agyának baja..Láttátok volna azt a röntgent.Olyan pici a kis koponyája, ő meg olyan ártatlan, védtelen, annyira vigyáztam mindig rá, miért történt ez velünk??2011. szept. 4. 06:54
31/31 A kérdező kommentje:
Jól van, gondoltam!Csak első babánál nagyon aggódik az ember, tapasztalatlan is, és néha bizonytalan.Igyekezni fogok, hogy vigyázzak rá, de közben ne bolonduljak meg.Meg tényleg úgy éreztem, az utolsó válaszok már nem a kérdésről szóltak.De azért köszönöm!
2011. szept. 4. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!