Mikor fog végre beállni az étkezési rend?
Figyelt kérdés
A d.nő szerint 4,5 hós kislányomnak (anyatejes+tápszeres) egy nap 5-ször kéne ennie, ehhez képest napi 7-8-szor eszik (ha éjjel is felkel, akkor 9-szer) kisebb adagokat. Ez több, mint két hónappal ezelőtt, amikor napi 6-szor evett. Mikor lesz végre rendszer? Mennyire múlik rajtam, hogy kialakítsam? Nem tudom sírni hagyni, ha éhes, adok neki, nem várok azért például, mert még "nincs ebédidő" vagy hasonlók.2009. ápr. 20. 12:44
1/2 anonim válasza:
Tea vagy víz?Mert lehet szomjas is.......
2/2 anonim válasza:
Én 2,5 hónapos kora óta "átvettem az irányítást". Most 4 hónapos a lányom és 5-ször eszik egy nap (170-190 gramm között - tápszert kap éjjel és kora reggel, napközben és este pedig gyümölcsöt és zöldséget). Én igenis megpróbálom kitolni az etetési időt (4-5óránként eszik - nagyon ritkán azért becsúszik 1-1 3,5órás is, attól függően, mennyit és mit evett előtte). Ha sír, próbálok játszani vele, sétálgatni, vagy ahogy az előző válaszoló is írta teát adni neki. Szerintem te is próbálkozhatsz lassan a gyümölcsökkel, vagy esetleg tejpéppel, mert azok talán laktatóbbak, így tovább bírná a kislányod. Bocs, hogy én kicsit másképp gondolom, mint te, de nálunk ez így bevált és Pöttömnek sem volt nehéz átállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!