Más is olyan mint egy málhás szamár a játszóra menet?
Én nem szeretem, ha mások játékával játszanak vagy elveszik, úgyhogy, mint a málhás szamár megyünk a játszóra. Meg most már ők pakolnak, mivel szeretnének játszani.
Ült ott pár szuperanyu, a fiamnál jóval idősebb gyerekekkel. Sajnálkozó pillantások stb stb.
Két percen belül az összes gyerek ott volt a fiam mellett, aki kiosztotta a szerepeket, pékség-te gyúrod a gombócot, én ezt, te azt, itt van ez, ott van az.
Anyukák pislogtak, majd fél óra játék után, jött a magyarázat, micsoda játékokat lehet kapni, a mi időnkben nem volt ilyen (jó a fiam 3 éves volt, az ő gyerekeik meg 8, 10 évesek max-5 év alatt nemigen fordulhatott a világ) Aztán egy óra múlva, sosem láttam a gyerekemet játszani, a tied játszott így valaha?
Úgyhogy meggyőződtem, jó és hasznos a málha, mert a gyerekekért van. Én nem bánom.
uhhh...
innivaló,rágcsa,pelus ha bibi csuszna be,zsepi,nedves törlő,homokozó,egy dömper,még egy autó,de ezt még vigyük mert éppen 2napja ez a kedvenc játék,nekem 2telefon(saját+a céges,mert itth.-ról dolgozom)pénztárca,kulcs,gyerek navigál és a másik irányba teper a motorral(2éves fiú),a nővére(5éves)visító hangon vonyít a kicsi után,hogy nem arra,ha nem erre!Jajajajaj!És még csak 10 m-t tettünk meg a ház kapujától:D
Nem tudsz mit csinálni,nézz fel az égre és csak annyit mondj: KÖSZÖNÖM! :)
Édes kín.
2 gyerekkel én is így vonultam.
De mivel idén nagyon sok homokozós cucc eltűnt, minimalizáltam a cuccokat. Mindenből + darabot viszünk, + joghurtos, gyurmás pohár, tejfölös, fagyis vödör, mert ezeket viheti bárki, bárhova. + 1 lapát nekem.
Innivaló, popsitörlő, pelus, rágcsa (legtöbbször gyümölcs), és a babakocsi csordultig.
A fiam (4éves)mellettem biciklizik, a lányom (18 hós)tolja a babakocsit, vagy motorozik. 5-7 perces utat fél óra alatt teszünk meg.
nekem csak egy lányom van, de így is egy tragédia:)
kocsi, motor, homokozóvödör, formák, labdák, autók, táska váltásruhával, pótpelenka, popsitörlő, víz, kaja + gyümi dobozban, a saját cuccaim, alig bírom tolni. Ha meg még bevásárolnom is kell és rákerül egy dögnehéz szatyor.... hát, mintha éppen költöznénk.
Mi is így nézünk ki, mint egy teleaggatott májusfa.
Aztán ha hazafelé még a piacra is beugrom, vigyáznom kell, nehogy a sok szatyortól felboruljon a kocsi (volt már rá példa)............
jaj, jót röhögtem, jó olvasni, hogy nem csak én nézek ki így :))
olyan karizmom van, hogy bárki megirigyelheti. nálunk egy ideig még plusz egy testvérfellépő is szépítette a dolgokat, olyankor a motor is fel volt akasztva a babakocsira, a homokozócuccok és túlélőcuccok mellé.
És jön a tél, már látom magam előtt, ahogy a babakocsit tolom a kisebbnek, a szánkót pedig húzom a nagyobbnak (tavaly legalábbis így volt) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!