Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerettek játszóra járni?

Szerettek játszóra járni?

Figyelt kérdés
Nem a babátok, hanem Ti anyukák.
2011. aug. 29. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Én nagyon. A gyerekek eljátszanak, mi anyukák pedig ülünk a padon, és beszélgetünk. Nekem ez kellemes időtöltés.
2011. aug. 29. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek,de ez van.Nincs máshova mennem 3 kisgyerekkel.
2011. aug. 29. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
nem! az anyukák be se jönnek sokszor a gyerekükkel, a nagyok az enyémmel undokoskodnak, a kicsikkel az enyém :S számomra nehéz és kellemetlen helyzeteket teremt de tudom, hogy a babámnak jó és nagyon szeret járni így ez van, igyekszem vigyorogni hozzá :)
2011. aug. 29. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:
eddig nekem sem nagy élmény...10 hónapos a fiam, egyre jobban élvezi.Vártam ezt,gondoltam összeismerkedek környékbeli anyukákkal, tök jó lesz.De nem így van..már megvannak a kis "klikkek" engem meg vagy egy kisgyerek talál meg, hogy beszélgessünk, vagy egy idős néni,vagy egy apuka...:S
2011. aug. 29. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
nem nagyon, de a gyerek miatt muszáj. Ha jó idő van, mindig megyünk, ha rossz, akkor sétálunk. Van egy 3 évesem meg egy mászó, szóval néha jó, ha nemcsak a kocsit tolom meg a vonatokat, autókat nézzük. Ált. kevés gyerek van, nem is mindig beszélgetek az anyukákkal, de ha van ismerős, az jó. Egymás gyerekére is figyelünk.
2011. aug. 29. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:

en sem szeretek. Vannak okoskodo anyukak. Ma peldaul az egyik azt mondta ezert volt refluxos a babam, mert lelki eredetu problemaim lehetnek. Ma lattam eloszor, de a hatam kozepere kivanom.

Vannak olyan anyukak is akik haragszanak ha elveszi a babam a jatekait, hogy megnezze. Szegenykem meg nem nagyon erti meg az nem az ove, meg csak 11 honapos.

2011. aug. 29. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem sok kedvem szokott lenni. Meleg van, messze van, játsszanak csak az udvaron, nem azért vettem családi házat. De ha néha-néha kiharcolják, akkor már jó ott lenni. Elég sok mindenkit ismerek, aranyosak az anyukák.
2011. aug. 29. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:

panelban lakunk,két éves a fiam.minden nap megyünk játszótérre délelőtt.két órát vagyunk ott.zárt,tiszta játszira járunk.minden anyuka ismeri a másikat,és a gyerekek is hasonló korúak.jól elvagyunk,beszélgetünk,közösen játszunk a gyerekekkel.

régen másik játszira jártunk,azt utáltam.túl nagy volt,nem volt árnyék,a felében kicsiknek, a felében nagyoknak voltak játékok.azzal telt az időm,hogy rohangáltam aygerek után,mert folyton a nagyok játékaihoz akart menni.egy percig sem ülhettem le,két szót sem válthattam senkivel.aztán rátaláltunk erre a játszira,itt már jól érzem magam én is.

2011. aug. 29. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:

"játsszanak csak az udvaron, nem azért vettem családi házat."

Nekünk is családi házunk van nagy,füves udvarral sok játékkal,homokozóval,medencével,csúzdával stb,szinte már egy teljes játszótér de én legalább heti 2-3 alkalommal megyek a kisfiammal mert:

1.igényli a változatosságot

2.igényli a gyerektársaságot

3.kell neki szocializálódni másrész mi lesz vele a bölcsibe ahol már osztozni kell a játékokon!

2011. aug. 29. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek különösebben. Nem is járunk gyakrabban heti 2-3 alkalomnál.
2011. aug. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!