Mi véleményetek a Lujza névről?
Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, de még nem döntöttünk mi legyen születendő lányunk neve. Nekem nagyon tetszik, csak arra lennék kíváncsi mi a véleménye róla másnak.2011. szept. 2. 21:26
1/11 anonim válasza:
Bár a francia eredetű nevek általában tetszenek, de nekem elég vicces a Lujza hangzása.
Persze a lényeg az, hogy a szülőknek tetsző nevet kell választani a babának:)
2/11 Timika89 válasza:
Szerintem öreges. Én mondjuk nem örülnék, ha ez lenne a nevem. Olyan mintha Erzsébetnek vagy Arankának keresztelnéd.
3/11 anonim válasza:
Nemrég született a családban 1 kislány neki ez a 2. neve, mert Boglárka Lujzának hívják. Nekem személy szerint 1ik se tetszik :D
4/11 anonim válasza:
A Lujzán én is nevetek, ne kérdezd miért, vicces név. Én nem adnám a lányomnak ezt a nevet, soha.
5/11 anonim válasza:
Mi szomszédunkban a kislány Lujza:) Aranyos név szerintem..Viszont a kislány egy kis "kígyó":)Bár ez nem a nevén múlik,hanem a nevelésén....
Szerintem kedves kis név,bár én nem adnám a lányomnak....
6/11 anonim válasza:
szerintem nagyon gáz ez a név....Én nem adnám a gyerekemnek!
7/11 anonim válasza:
Szép, tetszik, és adnám is a lányomnak!
Gratula a babához!
9/11 anonim válasza:
Én ismerek egy kislányt 2 éves, tündéri kis szöszi göndör hajú kislány. Őt hívják Lujzának. Nagyon édes kis Lujzika!!!! Nekem nem jutott eszembe ez a név, de tetszik. Ne hallgass másokra! Az én kislányom neve sem tetszik sok embernek (Patrícia). Nem ez az ami számít.
10/11 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, rajta is van a listámon, a férjemnek sincs ellenére. aztán majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!